Jelenlegi hely

A hetvenkedő hazatér


Bemutató előadás, csak Önöknek, csak most. Frázisnak tűnhet, de igaz. A hetvenkedőt Nemcsák Károllyal, Márton Andrással és Tege Antallal a főbb szerepekben, szeptember 10-én, pénteken este tudják először és hosszú ideig utoljára megtekinteni nézőink. A burleszket ugyan később is műsoron tartja a Jókai színház, de bérletes nézőink – ha választják ezt a darabot – tavasszal láthatják újra a komédiát, amely az intellektuális nyelvi humort kedvelők számára kötelező tétel.

Kipróbáltuk, működik. A nyári színpadi tapasztalatokat így foglalhatnánk össze röviden A hetvenkedő című előadásunkkal kapcsolatban. Nemcsák Károly - a nemzet Vágási Ferije – ezúttal a hetvenkedő katona bőrébe bújva kitűnően figurázza ki – bonviván önmagát is.

Nemcsák Károly, Liszi Melinda, Komáromi Anett

Tege Antal játékáról több neves kritikus felsőfokon szólt a nyári előadások során és Márton András játéka is új színt hoz a Jókai színház színpadára.

Márton András, Tege Antal, Gulyás Attila

A női frontot Bányai Ágota, Komáromi Anett és Liszi Melinda tartják, míg a zongora és ajándékcipelők nemes feladata ezúttal a Csomós Lajos, Gulyás Attila, Szabó Lajos színész trióra és Terjék Attila színi hallgatóra hárul. Réczei Tamás rendező a mozi hőskorába helyezte a színteret, a zenei betétek Gulyás Levente közreműködésével szintén a jazz aranykorát idézik. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, szóljunk tehát végül a hetvenkedő bariton hangján: Vegyéééék, vigyéééék!

 Image


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+