Jelenlegi hely

A kolozsvári bíró a "Világ legjobb klubjában"


Megnyugtató állandósággal pihenteti a vasmacskát -  az idén a „Világ legjobb klubja” címet is elnyerő - A38 a Petőfi híd budai hídfőjénél, és immár kilenc éve hoz el évről évre olyan előadókat, akik nem találnának még egy ilyen jó helyszínt Budapesten. Csütörtök délutánra a Békéscsabai Jókai Színház A kolozsvári bíró című mesejátéka is meghívást kapott az A38-as hajóra, az Age Of Hope Alapítvány karácsonyi adománygyűjtő kampányához kapcsolódóan.

A Jókai Színház társulata mindig is kiemelten fontosnak tartotta, hogy színházi élményhez jutassa a rászoruló gyermekeket, ezért az első hívó szóra csatlakozott az alapítvány felhívásához. Így volt ez ennek a hétnek az elején is,amikor az Angyalok szárnyalása című esten léptek fel - szintén a jótékonyság jegyében.

Az Age Of Hope  Alapítvány a karácsonyi adománygyűjtő kampányához kapcsolódóan egy rendezvényt hívott életre, melynek célja, hogy szerényebb körülmények közt élő gyerekeknek adjanak ajándékba szórakoztató programokat. Az esemény keretein belül a Gyermekvédelmi Alapítvány 120 nagycsaládban és gyermekvédelmi intézményben élő általános iskolást lát vendégül játszóházzal, uzsonnával és nem utolsó sorban színvonalas színpadi produkciókkal.

Kép

 

A Szente Béla-Gulyás Levente szerzőpáros fémjelezte A kolozsvári bíró című mesejáték remélhetőleg szép ajándék lesz a gyerekeknek, akikhez ezen a délutánon a nagyszakállú Mikulás is ellátogat az A38-as hajóra.

Kép

 

Kép


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+