Jelenlegi hely

A Kőmanó varázserejével az AIDA is látható volt


Fekete TamaraKőmanó című előadásunk tanulsága leginkább abban ragadható meg, hogy nehéz helyzetekben is döntéseket kell hoznunk, de csak akkor van esélyünk a nyerésre, ha teszünk is valamit – a sikerért, illetve, önmagunkért. A „kőmanókészítők” ugyancsak mertek tenni – és nyertek is vele.

 

A zsüri nehéz helyzetben voltEredetileg csak egy beérkezett művet készültek díjazni a zsűribe delegáltak. Ám, hosszú ideig az egyetértésnek a legcsekélyebb jele sem mutatkozott meg közöttük. Ezzel magyarázható a megdöbbentő fordulat – nem volt mit tenniük, nem volt számukra más mese –, hogy megemelték az adható díjak számát. Ezzel a meglepő huszárvágással bent tarthatták kedvenceiket az utolsó körben is.

Moldován LiliA döntnökök végül tehát derűsen kezet ráztak arra, hogy semmiben sem értenek egyet, és kihirdettek – egy helyett – hat (!) első helyezést.

 

A díjakat – melyek az AIDA című musicalre szóló kettős belépők voltak – Fekete Péter igazgató és Dézsi Szilárd, az előadás rendezője adta át a kis „szobrászoknak” és szüleiknek.
Csakis a fényképek szerinti sorrendben, a következő, azonos minősítést kapott versenyzők vették át az ajándék jegyeket, és a néhány kőmanós relikviát: Fekete Tamara, Gátszegi Gergő, Moldován Lili, Petykó Réka, Urbán Éva és Csizmadia Csilla.

 

Gátszegi GergőGratulálunk az alkotóknak, ez a mese most boldog véget is ért! A szülők egyike, amikor megkapta az értesítést, még azt hitte, telefonos tréfa áldozata lesz. Annál nagyobb örömmel, s nem kevés hitetlenkedéssel vette át a jutalmat gyermeke mellett állva. Újabb tanulság, ha kell találnunk még tanulságot, az is lehetne, érdemes támogatnunk a gyermekeinket döntésükben, bármilyen furcsa célokat is tűzzenek maguk elé – lehet, hogy közben a mi (hajdan elvetélt) álmainkat is valóra váltják.
 

Fekete Tamara Petykó Réka Petykó Réka Urbán Éva


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+