Jelenlegi hely

Beugrás


Amint az előző híradásokból kiderült, a színház vezetése gőzerővel kereste a megoldást a Színházkomédia premierjén történt események után, és meg is találta! Tege Antalnak, a darab rendezőjének kicsit másképpen alakult az estéje, mint általában egy ilyen premier után szokás, amikor a főszerepet az ünneplés veszi át. Most a főszerepet neki kellett átvenni...

 
A bemutató estéjén a szövegtanulás, a következő napon pedig a próba kötötte le minden idejét. A darab művészei délután még gyorsan "átfutottak" az előadáson kiemelve azokat a pontokat, melyekben Oscar, az ügyelő színre lép. A rögtönzött próbán minden apró részletet átrágtak: mikor, hol megy be, ki a szereplő, s természetesen az előadásban talán a legtöbbször elhangzó mondat ezen a próbán is központi szerepbe került: "Adjatok végszót!"
 

Image

 
A feszített tempójú munka meghozta gyümölcsét: lement a szombati előadás. Ráadásul nagyon jól sikerült! "A kollégák nagyon sokat segítettek mind a próbán, mind az előadáson. Természetesen nem volt olyan, mintha Putyi játszotta volna, hiszen korosztályban is hozzá illik inkább a tapasztalt, bölcs ügyelő karaktere."- mondta Tege Antal az előadás után.
 
A következő előadásokon is, március 25-ig a darab rendezője ugrik be az ügyelő szerepébe, a stúdiószínpadon már Simon József Oscarjával találkozhat a közönség.

Tari Sarolta


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+