Jelenlegi hely

Boldogság, gyere haza

Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Paczuk Gabi

A Jókai Színház ismét műsorra tűzi Pozsgai Zsolt: Boldogság, gyere haza című zenés játékát. Az esten Paczuk Gabi várhatóan újra elkápráztatja csodálatos hangjával a nagyérdeműt, Gulyás Levente zongorakíséretével.

Paczuk Gabi


Teltházas előadásokkal nyitott a Jókai Színház felújított Stúdiószínháza. A kamara-színház nevét viszont, továbbra is keressük.

Száz ember! Ennyi, és nem több fér el Stúdiószínházunkban, ahol pénteken este Pozsgai Zsolt darabjára, Paczuk Gabi énekhangjára, és Gulyás Levente zenei kíséretére gyűltek össze a nézők. Fekete Péter, igazgató, a Vigadó előtt két kéréssel fordult a közönséghez. Vegyenek el egy pohár pezsgőt az asztalról, és segítsenek elnevezni a Stúdiószínházat. A száz pohár aránylag hamar kézbe is került, a válaszok viszont nem érkeztek vissza hasonló ütemben. Miután nézőink, a buborékok közt merengve, eleget töprengtek a színház nevén, megtekintették a nyitódarabot, majd a keresett, s immár megtalált élménnyel-boldogsággal zsebükben, keserédes melódiákkal fülükben, hazaindultak.Google+