Jelenlegi hely

Boldogság, gyere haza - Telt házzal


Paczuk Gabi


Teltházas előadásokkal nyitott a Jókai Színház felújított Stúdiószínháza. A kamara-színház nevét viszont, továbbra is keressük.

Száz ember! Ennyi, és nem több fér el Stúdiószínházunkban, ahol pénteken este Pozsgai Zsolt darabjára, Paczuk Gabi énekhangjára, és Gulyás Levente zenei kíséretére gyűltek össze a nézők. Fekete Péter, igazgató, a Vigadó előtt két kéréssel fordult a közönséghez. Vegyenek el egy pohár pezsgőt az asztalról, és segítsenek elnevezni a Stúdiószínházat. A száz pohár aránylag hamar kézbe is került, a válaszok viszont nem érkeztek vissza hasonló ütemben. Miután nézőink, a buborékok közt merengve, eleget töprengtek a színház nevén, megtekintették a nyitódarabot, majd a keresett, s immár megtalált élménnyel-boldogsággal zsebükben, keserédes melódiákkal fülükben, hazaindultak.


Paczuk GabiAki vevő az olyan színházi élményre, ahol a színen játszás lényegét, a színészi arc és test minden rezdülését intim közelségből  élheti át, annak Stúdiószínházi előadásainkat csak ajánlani tudjuk. Jöjjenek, és készüljenek előre az élményhez!

Továbbra is keresztanyákat, keresztapákat keresünk tehát új színházi terünknek. Szavazólapon bárki javasolhat olyan személyt vagy fogalmat, aki – vagy amely – szerinte kiérdemelte, hogy egy Stúdiószínház viselje a nevét.

Hogy a száz férőhely sok vagy kevés? Jegyirodánkban érdemes előre érdeklődni belépők után, hiszen, megyénkben láthatóan megvan az igény a minőségi, egyben megfizethető, előadásokra.

A Békés megyei színjátszás történetében aprónak feltűnő, lényegét tekintve azonban nagyon fontos lépést tettünk meg Önökkel együtt. Köszönet jár mindazoknak, akik áldozatos munkával, pár hónap alatt, felépítették ezt a játékteret.


Várjuk Önöket stúdió-színházi előadásainkon is, osztozzanak velünk örömünkben!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+