Jelenlegi hely

Celeb lesen


A Csárdáskirálynő című operett utolsó előadásaihoz érkeztünk. A nézők érdeklődése nem lankad, az utolsó alkalmat tudja megragadni az a tizenkilenc néző, aki még bérletet válthat a 19-i és 20-i előadásokra. A darab hírére Mága Zoltán is útnak indult.

Mága Zoltán, aki a Rajkó zenekar prímásaként, majd a Budapest Gipsy Band vezetőjeként tett szert világszerte elismertségre, Fodor Zsóka régi barátja, így nem volt meglepő, hogy két koncert között kikapcsolódásként eljött megnézni, hogyan ünnepli a közönség az újdonsült primadonnát. A hegedűvirtuóz, különösen otthonosan érezhette magát a Jókai színházban, hiszen egyedi, első hallásra azonnal felismerhető játékának kialakításában fontos lépcső volt a pesti Broadway legnagyobb múltú, legcsillogóbb szórakozóhelye, a Moulin Rouge.

Image

Egy New York-i vendégszereplésen érte a felkérés: legyen a mulató szólistája. A budapesti „orfeumban” valósíthatta meg azután régi álmát: meghonosította Magyarországon a crossover stílust, mely a klasszikus, a popzene, a jazz és egyéb irányzatok ötvözete. Számos vastapsos fellépés után zenekarvezető, nem sokkal később pedig művészeti igazgató, show műsorok rendezője, producere lett, és karrierjének ezt az állomását a mai napig szeretettel idézi fel. A 100 templom jótékonysági koncertsorozat keretében is járt Békés megyében a művész, aki most a Békés megyei közönséggel, és feleségével együtt nevette végig a Jókai színház Csárdáskirálynő előadását, majd az előadást követően hatalmas csokorral lepte meg Fodor Zsókát.

Image


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018. augusztus
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+