Jelenlegi hely

Elkezdődtek a Négy évszak próbái


Pénteken mutatta be színházunk Pozsgai Zsolt és Szomor György nagysikerű musicalét, a Monte Cristo grófját, hétfőn pedig már egy új előadás próbájával indítottuk a hetet. A Négy évszak c. zenés mesejátékot november 11-étől láthatja a közönség.

 

Nem mindennapi mesejátékokat kínál a Jókai színház az idei gyermekközönségnek: egy népmese-feldolgozással, valamint egy operaadaptációval állunk a gyermekek, a családok elé. Tesszük ezt attól a hittől vezérelve, hogy a szórakoztatás mellett neveljünk, új világokat nyissunk meg, művészi értéket közvetítsünk.

Image

A négy évszak című népmesét mindenhol ismerik Európában, más verzióit valószínűleg minden kultúrában fellelhetjük. A Jókai színházban látható előadás azonban egy újabb értelmezése, továbbgondolása a történetnek. Hasonló, mégis kicsit más, zenével és kiváló színészekkel. A darab rendezője Koleszár Bazil Péter, akit a Sóska, sültkrumpli című Egressy-darab színpadra álmodójaként ismerhetett és szerethetett meg a közönség. S nem utolsósorban a színészek is, akik már nagyon várták az újabb találkozást a rendezővel. A Négy évszak mesejátékban Kovács Edit, Tarsoly Krisztina, Komáromi Anett, Bányai Ágota, Fehér Tímea, Hodu József, Tege Antal, Ács Tibor és Szabó Lajos állnak majd színpadra.

Image

A hétfő délutáni olvasópróba után már el is kezdődtek a rendelkező próbák, az előadás bemutatója november 11-én 15 órakor lesz a Jókai színház nagyszínpadán.    

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 Magyar Teátrum színházi hírek

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017. december
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+