2017. június 16., péntek      00:38

Jelenlegi hely

Életrevalók - a Csabai Nyárban


Az Életrevalók című igaz esével nyit a Csabai Nyár programsorozata a Városháza díszudvarán. A Játékszín előadását június 16-án, 17-én és közkívánatra 18-án is láthatják az érdeklődők. Az előadásokra korlátozott számban még kaphatók jegyek a szervezőirodában.

A megható történet egy különös pár – egy kerekesszékre ítélt arisztokratának és ápolójának, a külvárosi szegény negyedben élő, börtönviselt fiatalembernek az őszinte barátságáról, az előítéletekkel leszámoló kapcsolatáról szól...

A 2011-ben készült Életrevalók című film megtörtént eseményt dolgoz föl. Philippe Pozzo di Borgo, a nagy múltú Pommery pezsgőgyár ügyvezető igazgatója 1993-ban egy siklóernyős balesetben következtében nyaktól lefelé megbénul. 42 évesen szembe kell néznie a kirekesztettség és a tehetetlenség érzésével. Ezzel az érzéssel szembesül a bevándorló Abdel is, akit viszont származása, szociális helyzete miatt vet ki magából a társadalom. Talán ezért is őt választja Philippe az ápolójának a több tucat jelentkező közül. Egymásra találásukról később mindketten könyvet írnak, dokumentum- és játékfilm is készül róluk. Egymás elfogadásának tanulságos meséje ez.

Szereposztás:

Philippe:

HIRTLING ISTVÁN

Driss:

VADÁSZ GÁBOR

További szerepekben:

KOVÁCS DÉZI, ZSURZS KATI, SZŐLŐSKEI TIMEA, PETYI JÁNOS, SZIRTES BALÁZS

 

 

Dramaturg:

Lőkös Ildikó

Díszlettervező:

Horgas Péter

Jelmeztervező:

Bujdosó Nóra

Zene:

Horgas Ádám

Ügyelő:

Skrabán Judit

Súgó:

Dobos Erika

Rendezőasszisztens:

Petyi János

Rendező:

HORGAS ÁDÁM

 

Kategória

Helyár

I. kategória

4.900 ,- Ft

II. kategória

4.600,- Ft

III. kategória

3.800,- Ft

IV. kategória

1.900,- Ft

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+