2018. augusztus 06., hétfő      10:41

Jelenlegi hely

Halburger és halkolbász is készült a hétvégén


A Víz-Hal-Ember Közhasznú Alapítvány 2011-ben indította útjára a Szarvasi Horgász és Halas Gasztronómiai Napokat. Ez évben immár VI. alkalommal jöttek össze a halételek készítői és kedvelői egy jó hangulatú főzésre a Kacsatónál és annak környezetében kialakított idilli helyszínen. A zsűri egyik tagjaként Seregi Zoltán egykori Tutajos, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója is ott volt. 

Balázs Anett tudósítása

Fotók: Kiss Zoltán


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 



mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018. augusztus
 

Keresés

Keresés űrlap



Google+