2017. július 26., szerda      15:51

Jelenlegi hely

Háromszáz táborozó gyereket látnak vendégül a szarvasi clown-/bohócgálán


Háromszáz táborozó gyereket lát vendégül a Fővárosi Nagycirkusz és a Magyar Teátrumi Társaság a Festett mosoly című clown-/bohócgáláján július 26-án este a Szarvasi Vízi Színházban.
 
A Körös-parton ezekben a napokban zajló Lauder Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor gyerekei nagy érdeklődéssel figyelik a gála Izraelből érkezett artistaiskolás csapat, a Goodman Clowns pantomim bohóc csoport munkáját. Nem csak a miatt izgatottak, hogy színpadon láthassák a fiatal nevettetőket, hanem, hogy személyesen is találkozhassanak velük. A ma esti gálaműsorra ezért szinte a teljes tábor, háromszáz gyerek kivonul a Fővárosi Nagycirkusz és a Magyar Teátrumi Társaság meghívására a Szarvasi Vízi Színházba. 
 
A vidám gálaműsorban fellép továbbá a csupa bájos, fiatal hölgyből álló ukrán artistaiskolás pantomim bohóc formáció, a PlanSHET,  a lengyel-amerikai bohócházaspár, Anka Wojtkowiak Williams és Jim Williams, a Baross Imre Artistaképző Intézet ősszel induló clown-/bohócképzésének előkészítő nyári táborának résztvevő diákjai, az ukrán erőemelő formáció, az Atlantisz-csoport, a Fővárosi Nagycirkusz zenekara, valamint a Békéscsabai Jókai Színház két musicalszínésze, Gábor Anita és Nagy Róbert.
 
Az est konferansziéja Greifenstein János bohóctréner, díszvendége pedig Eötvös Tibor, az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének elnöke lesz. A gálaműsort Fekete Péter Jászai-díjas rendező állítja színpadra. 

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018. július
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+