2016. december 05., hétfő      00:56

Jelenlegi hely

Jónás Andrea a Diótörőben


A Diótörő és Egérkirály című családi musicalben Kecsegér szerepében, a békési születésű Jónás Andreát láthatja a közönség. 

Az énekes-színésznő először az 1993-as Ki Mit Tud-on tűnt fel. Két évvel később már első helyezést ért el egy nemzetközi dalversenyen. Énekesi pályája az ezredfordulón kezdődött. Több, mint egy évtizede már, hogy  először találkozott Kecsegér szerepével, éppen itt Békéscsabán, és érezhetően ez az a szerep, amit rá öntöttek. Ez persze nem csoda, hiszen ezt a szerepet annak idején konkrétan rá írták, így bravúros könnyedséggel énekli a legnehezebb betétdalokat is a musicalben.

Az elmúlt időszakban országos hírű zenészek lemezein működött közre énekesnőként, színpadi előadások karakter szerepeit formálta meg az ország vezető színházaiban és két gyermek édesanyja lett. Nagy izgalommal készült a „hazatérésre”, mint mondja már nem kellett magában keresnie a szerepet, ráadásul a hangszerelés is hasonló a 13 évvel ezelőttihez, de mégis szerette volna meglepni a közönséget, ami úgy érzi sikerült. "Közben édesanya lettem, azt hiszem a Csoda az éj című dal érzelmeit máshonnan hívom elő magamból, mint azelőtt. Talán ez érződik is az előadásomon. Az pedig egy külön karácsonyi ajándék, ahogy a társulat befogadott, így picit könnyebben viselem, hogy távol kell lennem a családomtól."

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+