2017. április 29., szombat      00:28

Jelenlegi hely

Maskarákat díjaztunk


Az idei évad utolsó meseelőadása, az Állati(i) mese kapcsán álarckészítő versenyt hirdetett színházunk. A zsűri az  utolsó előadás után nagy izgalommal választotta ki a beküldött kreatív alkotásokból a legkülönlegesebbeket. Az eredményhirdetésre május 5-én, délután került sor a Művész Kávéházban.

Közel száz álarc készült, számtalan kreatív megoldással találkoztunk, így elég nehéz volt a döntés. Viszont nagyon örülünk, hogy a gyerekek figyelemmel kísérik mindig ezeket a felhívásokat - mondta el ifj. Mlinár Pál, a mese rendező-koreográfusa. Az sem volt kizáró ok, ha anyu, apu vagy a nagyi segítő keze nyoma is látszott az alkotáson, fő, hogy minőségi időt töltött együtt a család és közben talán az előadásról, a színházról is beszélgettek.

Az ügyeskezű alkotók nyereménye a Szarvasi Vízi Színház egyik gyerekelőadására szóló páros belépő, melyeket az oklevelekkel együtt maga a főszereplő, Sunyesz, a róka adott át a gyerekeknek.

Elismerésben részesült a békéscsabai Fülöp Emma hangyát ábrázoló álarca, a gerendási Belák Jázmin bikás maszkja, a békéscsabai Rigler Hanna Sunyeszt, a rókát ábrázoló álarca, a békési Gajdács Gábor macis maskarája, a kamuti Komáromi Lili baglyos alkotása, valamint a békési Csökmei Áron Erik nyuszis álarca.

Az eredményhirdetés közös fotózással és uzsonnázással zárult.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+