Bemutattuk a Születésnapot

Kamasztörténet a Jókai Színházban

Születésnap

Az író születésének 100. évfordulója előtt tisztelegve, a Jókai Színház bemutatta Szabó Magda Születésnap című ifjúsági regényét. A kamasztörténetet Belinszki Zoltán alkalmazta színpadra és Bartus Gyula Jászai-díjas színművész rendezte. Az ősbemutatóra március 20-án került sor.

Pettymese a legkisebbeknek

Kedves mesevilágot álmodott színpadra Szőke István Attila történetéből Seregi Zoltán rendező, a legkisebbekből álló közönségünknek. A Pettymese, avagy Bogár Katica elveszett pettyei című mesejáték bemutatója kedden délelőtt volt a Sík Ferenc Kamaraszínházban, a Színitanház első éves színihallgatóinak vizsgadarabjaként.  

Születésnapoznak a Jókai Színházban

Születésnap

A Békéscsabai Jókai Színház Szabó Magda Születésnap című regényéből készült darabot mutatja be kedden.

Terefere Halasi Imre rendezővel

Halasi Imre Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész rendezővel folytatódik 2018. március 23-án, pénteken, 17 órakor a Terefere a Művész Kávéházban beszélgetős sorozat, a Kállai-díjas Kadelka László vezetésével. Halasi Imre tizennégy éves színházvezetői múltja mellett eddigi pályáján több mint száz színházi előadást rendezett. Békéscsabán korábban a Körtánc és A kutya testamentuma című darabokat állította színpadra, áprilisban pedig A beszélő köntöst rendezi meg. Nevéhez - színházi munkáján kívül - több rádiójáték és televíziós műsor megrendezése is kötődik. 

Szabó Magda regényét viszi színre a Békéscsabai Jókai Színház

Születésnap

Szabó Magda születésének 100. évfordulójára emlékezik a Békéscsabai Jókai Színház az író Születésnap című regényének színpadra állításával. Az ősbemutató március 20-án lesz

Napszakok a szerelemben

Hajnalban, délben, este

Hajnalban, délben, este, Dario Niccodemi szerelmi vígjátéka, a Békéscsabai Jókai Színház Sík Ferenc Kamaraszínházában.

NEGYEDMILLIÁRD FORINTBÓL ÚJÍTJÁK FEL A BÉKÉSCSABAI JÓKAI SZÍNHÁZ ÉPÜLETÉT

Több mint 250 millió forintot nyert el az önkormányzati tulajdonú Békéscsabai Jókai Színház műemléki védettség alatt álló épülete energetikai korszerűsítésre az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatán.

Nemzeti ünnepünk rendezvényei

Március 15-én Békéscsabán beszédekkel, koszorúzással, ünnepi műsorral emlékeznek meg az 1848–49-es forradalom és szabadságharc hőseiről. Délelőtt, többek között, a „Hazáért halni mentem" címmel ünnepi műsor várja az ünneplőket a Jókai Színház előadásában a Városháza előtt, majd „Költők a forradalmi időkben" címmel Petőfi Sándor és Arany János verses-leveles párbeszéde Katkó Ferenc és Gulyás Attila színművészek közreműködésével  a Pilvax (Fiume) Kávéházban.

Állami kitüntetésben részesült a Jókai Színház művészeti főtitkára

Magyarországnak hozzáértő, elkötelezett és bátor emberekre van szüksége – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden a Pesti Vigadóban, ahol a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikeresztje, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, Magyar Arany, Ezüst és Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át. Kimagasló színvonalú munkájáért Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült DR. SZABÓ KÁROLYNÉ TISÓCZKY MÁRIA, a Békéscsabai Jókai Színház művészeti főtitkára és titkárságvezetője, a Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója is. Tovább olvasom

A beszélő köntös - 7.Tv

A beszélő köntös

Lezárult a nézőkutatás - kisorsoltuk a nyertest

Az elmúlt egy hónapban nézőkutatást végzett színházunk, hiszen véleményük fontos számunkra. A kérdőív online is papír alapon is kitölthető volt. Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal és közel ezren kitöltötték a kérdéssort. A kérdőív kitöltői között egy Szabadbérletet sorsoltunk ki. A szerencsés nyertes: Pintér Edina. Gratulálunk!

Főszerepet kapott a Micimackóban a dobozi iskolás fiú

Micimackó

Nyul Zoltán Bence játszotta megosztva Róbert Gida szerepét a Békéscsabai Jókai­ Színház idei egyik darabjában, a Micimackóban. Bence­ 12 esztendős kis­iskolás, akit több mint egy ­tucat jelentkező közül választottak ki a szerepre.

Oldalak


Keresés...

Keresés űrlap


KÖVETKEZIK

2018. március 21., szerda, 10:00
Nagyszínház

 • 2018. március 21., szerda, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Déryné-bérlet

 • 2018. március 22., csütörtök, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Kölcsey-bérlet

 • 2018. március 23., péntek, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Németh László-bérlet

 • 2018. március 23., péntek, 17:00
  Terefere

  Művész Kávéház

   

  Halasi Imre Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész rendezővel 

   

 • 2018. március 26., hétfő, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Megyei kisdiák bérlet

 • 2018. március 27., kedd, 10:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Gárdonyi-bérlet

 • 2018. március 27., kedd, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Petőfi-bérlet

 • 2018. március 28., szerda, 15:00
  Születésnap

  Nagyszínház

   

  Szabó Lőrinc-bérlet

 • 2018. március 29., csütörtök, 20:00
  Autizmus világnapja

  Színház előtt

  Ragyogjon kékben a színház! 

   


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


Munkatársainknak

Google+