szoveg.png


Micimackó költözik a Jókai Színház színpadára

Micimackó

Alan Alexander Milne: Micimackó című klasszikusát állítja a Békéscsabai Jókai Színház színpadára Tege Antal rendező, 2018. február 14-én. A mű olvasópróbáját szerdán tartották.

Ismét szárnyaltak az angyalok a Békéscsabai Jókai Színházban

A Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ immár hetedik alkalommal rendezte meg az Angyalok szárnyalása című jótékonysági gálaestjét a Békéscsabai Jókai Színházban, hétfőn este.

Színház mindenkinek – Kommunikációsan akadálymentesített előadás a Jókaiban

A Békéscsabai Jókai Színház fontos célkitűzése, hogy a fogyatékossággal élők minden tekintetben azonos eséllyel látogathassák az előadásokat. Kedden a vakok és gyengénlátók, valamint siketek számára szerveztek egy interaktív kulisszajárást, amely után a jelenlévők egy kommunikációsan akadálymentesített előadást is megtekinthettek.

Együttműködés a színház és a BSZC között

Együttműködési megállapodást írt alá a Békéscsabai Szakképző Centrum és a Békéscsabai Jókai Színház szerdán a Művész Kávéházban.

LEGENDA ÉS VALÓSÁG

A Szellemúrnő (Ábránfy Katalin)

A Békéscsabai Jókai Színház ősbemutatója, a Szellemúrnő (­Ábránfy Katalin) a reformáció előtt tiszteleg, a lutheri tanok kelet-magyarországi elterjedését egy csabai nemesi család viszontagságain keresztül mutatja be. A darab szerzője Pozsgai Zsolt, az előadást Seregi Zoltán rendezte, a címszerepet Kovács Edit játssza.

A kis herceg és a Micimackó felnőtteknek is alapmű – mondja a rendező

Könyv és plüssállatok a színpadon

Micimackó

A sok adventi, karácsonyi program közepette új bemutató előkészületei is elkezdődtek a Békéscsabai Jókai Színházban. A Micimackót, Alan Alexander Milne immár klasszikus művét Tege Antal állítja színpadra, az előadásra a legkisebbeket várják. A mesefigurákhoz szereplőválogatást tartott a teátrum, az első olvasópróbán, december 13-án ennek eredményét, valamint az alkotók szándékát is ismertette a rendező. (Niedzielsky Katalin tudósítása) Tovább olvasom

Valentin napon mutatják be a Micimackót a Jókai Színházban

Micimackó

Színpadra kerül Alan Alexander Milne: Micimackó című klasszikusa a Békéscsabai Jókai Színházban.

Együttműködési megállapodást kötött a Jókai Színház és a BSzC

Együttműködési szerződést kötött a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Szakképző Centrum (BSzC) szerda délután, a Művész Kávéházban.

Együttműködési megállapodás

Együttműködési megállapodást írt alá Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és Mucsi Balázs, a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója december 13-án délután, a Művész Kávéházban. Tovább olvasom

Micimackó olvasópróba

Micimackó

Alan Alexander Milne: MICIMACKÓ című klasszikusát Tege Antal állítja színpadra a legkisebbekből álló közönségünknek, az olvasópróbára december 13-án került sor a Jókai Szalonban. Tovább olvasom

Jelnyelven is audionarráltan is bemutattuk a Diótörőt

Diótörő és Egérkirály

A Békéscsabai Jókai Színházban fontos misszió, hogy a fogyatékossággal élők minden tekintetben azonos eséllyel látogathassák az előadásokat. December 12-én, kedden este a Diótörő és Egérkirály című családi musicalt kínáltuk kommunikációsan akadálymentesítve látás-és hallássérült nézőinknek. Tovább olvasom

Oldalak


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017. december
 

Keresés...

Keresés űrlap


 

 
 
                         

 

 Magyar Teátrum színházi hírek

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


Munkatársainknak

Google+