Jelenlegi hely

Kapj el Budapesten


 

A Szigeten bemutatott La Mancha lovagját még egy budapesti bemutató követte a Jókai Színház előadásában: Marvin Hamlisch és Neil Simon Kapj el című musicaljét a Városmajori Szabadtéri Színpadon vitte színre teátrumunk Seregi Zoltán rendezésében, Balogh Anna és Szomor György főszereplésével. 

 

Romantikus történet tele humorral, zenével – a Békéscsabai Jókai Színház fesztiváldíjas előadása Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző és Sonia, a kezdő dalszövegíró elragadó és bájos, s nem ritkán viharos, konfliktusokkal teli kapcsolatát mutatja be két kiváló művész közreműködésével. Balogh Anna és Szomor György játéka és muzikalitása egyaránt magával ragadja a nézőt. Mindezt remekül egészíti ki a hat táncos jelenléte Kerekes Judit mesteri koreográfiáival. A Seregi Zoltán rendezésében bemutatott előadás Nagyszalonta és Kecskemét után a fővárosi közönséget is meghódította, akik szűnni nem akaró tapssal ünnepelték a művészeket.   

Kép

A musicalt augusztus 11-én, szombaton este 20 órától még egy alkalommal láthatják az érdeklődők a Városmajori Szabadtéri Színpadon. 

Kép


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+