Jelenlegi hely

Komárnoban vendégszerepelt a Színházkomédia


A Jókai színház művészei a komárnoi teátrumban mutatták be a tavaly már megyénkben is sikert aratott Színházkomédiát. Bengt Ahlfors „színház a színházban” típusú játékát három estén keresztül láthatta a határon túli közönség.

Egy évvel ezelőtt mesejátékkal járt Békéscsabán a szlovákiai magyar színház társulata. Akkor Csukás István és Bergendy István felejthetetlen figurájának, a híres egyfejűnek, Süsünek a történetét vitték színre a vendégek mindenki számára maradandó élményt hagyva emlékül. Ebben az évben a békéscsabai társulatot hívták meg egy előadássorozat erejéig Komárnoba, ahol Bengt Ahlfors Színházkomédia című vígjátékát mutattuk be három estén keresztül.

Image

Bengt Ahlfors Színházkomédiája egy vidéki társulat hétköznapjaiba enged bepillantást – rendező és színész kapcsolata, egy előadás előkészületei – az alkotói válságtól egészen a magánéleti játszmákig felsorakoztatva ember és ember kapcsolatát. A Tege Antal rendezésében bemutatott előadást decemberben még két alkalommal láthatja a komárnoi közönség.  

Image

Fotó: Nyári A./A-Team


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+