Jelenlegi hely

Nagyszalontán járt a Színházkomédia


Ebben az évadban már a nagyszalontai közönség is válthatott bérletet a Jókai Színház produkcióira, melyeket helyben, a partiumi városban mutat be a teátrum. Az előadássorozat második darabja Bengt Ahlfors Színházkomédia című vígjátéka volt Tege Antal rendezésében.

Egy vidéki kisváros színházának életébe enged betekintést a skandináv kortárs szerző darabja, melyet tavaly mutatott be a Jókai Színház Békéscsabán. Azóta már a szegedi Finálé Fesztiválon és Komárnoban is vendégszerepeltek a társulat tagjai: Tarsoly Krisztina, Tege Antal, Csomós Lajos, Bartus Gyula, Fehér Tímea, Kovács Edit, Katkó Ferenc és Komáromi Anett, akinek Janssonné szerepének megformálásáért 2011-ben a szakmai zsűri odaítélte a Gálfy-gyűrűt is.

A nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Ház és a Jókai Színház együttműködésének köszönhetően a partiumi közönség három előadásra válthatott bérletet, illetve válthat jegyet ebben az évadban, így a határon túli közönség saját lakóhelyén juthat színházi élményhez. Első ízben Neil Simon és Marvin Hamlisch romantikus zenés komédiájával, a Kapj el!-lel látogattunk el Nagyszalontára, hétfőn este pedig Bengt Ahlfors vígjátékát vitte színre a társulat a művelődési házban, melyet a nézők kitörő örömmel és vastapssal jutalmaztak. Az előadást továbbra is repertoáron tartja a teátrum, így tavasszal több alkalommal láthatja a békéscsabai közönség is. 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+