Jelenlegi hely

Ötórai tea - ezúttal a Színházkomédia szereplőivel


Önök kíváncsiak a színházra. Ezt már bőven bebizonyították számtalan kulisszalátogatás során. A Színházkomédia ennél is mélyebb, de legalábbis tartalmasabb betekintést enged ebbe a furcsa, varázslatos világba. Készüljenek tehát komoly vagy komolytalan kérdésekkel, a művészekkel való találkozásra.

 

A Színházkomédia szereplőgárdája március 23-án, szerdán 17 órától várja az érdeklődőket a Jókai színház nagytermébe, ahol bizonyára szóba kerül majd a pénteki bemutató hőse: Simon József „Putyi bácsi” is. A darabot rendező Tege Antal mellett a darabban rendező Tarsoly Kriszta foglal majd helyet. A hölgyeket ezen felül Kovács Edit, Komáromi Anett és Fehér Tímea, az urakat pedig Bartus Gyula, Csomós Lajos és Katkó Ferenc képviselik még. Az rendezvényt Fekete Péter, a színház igazgatója moderálja és természetesen ezúttal is az Ibsen étteremben, a gőzölgő ital mellett ér majd véget.

Friss információ: A közönségtalálkozó díszvendéggel gyarapszik. Simon József "Putyi" élő internetes kapcsolaton keresztül tart a társulatal a második alkalomal megrendezett Ötórai teán.
 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+