Jelenlegi hely

Találkozzon kedvenceivel! – Közönségtalálkozó a Bolha a fülbe című előadás szereplőivel


Feydeau, a nagy nevettető, a komédiaírás kiváló mesterének darabját láthatják nézőink egész áprilisban a Jókai Színház nagyszínpadán. Ám most bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé is! Beszélgethetnek a szereplőkkel, a rendezővel, az alkotókkal egy csésze forró tea mellett április 19-én 17 órakor. 

Nadrágtartó, műfogsor, pikantéria és rengeteg nevetés – Feydeau Bolha a fülbe című komédiájával köszöntötte a tavaszt a Jókai Színház. Mert hogy kerül egy makulátlanul tiszta férfiú – és mintaférj –, a Boston Life Company igazgatójának nadrágtartója egy kétes hírű találkahelyre, ha nem is hordja éppen? Ez önmagában még nem lenne baj, de a címére visszaküldött kényes ruhadarab-kiegészítő egyenesen a felesége kezében landol. Mit tesz ilyenkor egy magára valamit adó asszony, aki éppen férje ágybéli tehetetlenségének hirtelen támadt szörnyű és mindaddig megfejthetetlen titkával küszködik? Ki akarja deríteni az igazságot! Csapdát állít az urának, és a vígjátékok elengedhetetlen kellékével él: barátnőjével szövetkezve levelet ír neki, s egy titokzatos idegen nő nevében találkára hívja.

Minden mozdulatban, eseményben – a humor mellett természetesen – titok lappang. Ám most mindenre fény derül! Jöjjön el Ön is egy „titkos” találkára április 19-én 17 órakor, a Jókai Színházba!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018. június
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+