Jelenlegi hely

Teltházas vastaps Budapesten


Még a csilláron is… Zsúfolásig telt a Thália Színház nézőtere a Jókai Színház Kabaré című előadásán, amelyet a Vidéki Színházak Fesztiválja keretei között mutatott be teátrumunk a fővárosban. A szűnni nem akaró taps az előadás végén megerősítette, hogy az az út, amelyre néhány évvel ezelőtt lépett a békéscsabai színház, mind a szakma, mind a közönség részéről elismerést hozhat, s hogy a kemény munka bizony elnyeri méltó jutalmát.

A Jókai Színház visszajáró vendégévé vált a fővárosnak. Számos fellépést tudhatunk magunk mögött – az elmúlt egy évben több mint húsz estén keresztül hat békéscsabai előadást láthattak a budapesti nézők. Hosszú volt az út idáig, azonban mára már elértük, hogy ne csak érdekességként tekintsenek egy-egy Jókai színházas darabra, hanem keressék, várják, készüljenek rá a budapestiek.

Kép

A Thália Színházban megrendezésre kerülő Vidéki Színházak Fesztiválján bemutatott Kabaré című musicalre pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, néhány nappal az előadás előtt alig akadt egy-két üres hely.  Kander és Ebb világhírű szerzeménye nemcsak Békéscsabán, de Budapesten is felkeltette az érdeklődést. Ez a hatalmas figyelem a színészeket is még koncentráltabb teljesítményre ösztönözte: Lapis Erika Sally Bowles-ként hihetetlen energiával vitte végig a darabot, Gulyás Attila Konferansziéja még soha nem látott mélységeket ragadott meg az előadás alatt. Borzongató, felkavaró, izgalmas produkció született meg a Thália Színház színpadán, melyet a közönség hosszú, szűnni nem akaró tapssal jutalmazott.  

Kép

 

Kép

Az előadással egyidőben a Kossuth Rádió Kultúrkör című művészeti magazin élő adásának vendége volt Fekete Péter igazgató. A műsort itt meghallgathatja:


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018. augusztus
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+