Jelenlegi hely

Trenk a vad báróval nyit a márciusi hónap


Trenk avagy a vad báró című darabbal indult a Békés Megyei Jókai Színházban a horvát kultúra hónapja. A színház nemzetközi évadjában immár a hatodik ország mutatkozik be. A márciusi mű pikáns jeleneteivel, és temperamentumával illusztrálja a balkáni érzelemvilágot.

Márciusban a Trenk avagy a vad báró című horvát kortárs darabot láthatják az érdeklődők a Jókai Színház színpadán.

Különlegessége a darabnak, hogy a színésznők számára külön melleket alkottak. Soós Péternek, a rendezőnek volt egy elképzelése, miszerint legyen egy pillanat, amikor a hölgyek kivillantják keblüket. Ebből az alakult ki, hogy a színésznőknek karikatúrába illő módon műmelleket alkottak.

A bemutatón Ivan Bandics, a Horvát Köztársaság Magyarországi nagykövete is tiszteletét tette, aki nagyon fontosnak tartja a magyar horvát barátságot, és azt, hogy a két nemzet színészei mindkét országban egyaránt dolgozhassanak.

A Jókai Színház rengeteget segít a megyének a nemzetközi kapcsolatok kialakításában. Most, a márciusi hónap alatt a horvát nemzettel is szorosabbá válhat a kapcsolatunk.

A Trenk avagy a vad báró című darab egy könnyed produkció rengeteg pikáns jelenettel. Látványos díszletével, balkáni zenéjével fergeteges élményt nyújthat az érdeklődőknek.

 

Békés Megyei Önkormányzat – MCOnet


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018. augusztus
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+