Jelenlegi hely

Üvegfigurák - közönségtalálkozó


A Jókai Színház és a Magyar Teátrum újság kedden kora este közönségtalálkozóra várta az Üvegfigurák című előadás nézőit az Ibsen Stúdiószínházban, ami természetesen ezúttal is  az Ibsen étteremben, egy csésze gőzölgő tea mellett ért véget.

A rendezvényen az érdeklődők találkozhattak és beszélgethettek Seregi Zoltánnal, a darab rendezőjével, valamint kedvenc színészeikkel: a hölgyeket Kovács Edit és Kara Tünde, az urakat Czitor Attila és Tege Antal képviselték.

Kép

Kép

A  közönség első kézből hallhatott arról, hogyan építkezik egy-egy szerep, hogyan fogalmazódtak meg egyes szerepívek, hogy milyen érzés volt ennyire intim közegben játszani. A különleges tér különleges játékstílust igényel: „Finom gesztusok, törékeny hangsúlyok viszik a darabot, ám a hatás hihetetlenül erős, hiszen a játék a stúdiószínháznak köszönhetően belép a nézők személyes terébe, mély érzéseket generálva.”

Kép

Kép

Tennessee Williams, az "elveszett lelkek írója" első világsikere az Üvegfigurák,melyet olyan művek követtek, mint A vágy villamosa vagy a Macska aforró bádogtetőn, szívhez szólóan szomorkás, mégis nagyszerű humorral megírt, ízig-vérig színpadi történet, mely végre Békéscsabán is a közönség elé kerül.

 

Fotó: A-Team/Ignácz Bence


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 Magyar Teátrum színházi hírek

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017. december
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+