Jelenlegi hely

Üvegfigurák - közönségtalálkozó


A Jókai Színház és a Magyar Teátrum újság kedden kora este közönségtalálkozóra várta az Üvegfigurák című előadás nézőit az Ibsen Stúdiószínházban, ami természetesen ezúttal is  az Ibsen étteremben, egy csésze gőzölgő tea mellett ért véget.

A rendezvényen az érdeklődők találkozhattak és beszélgethettek Seregi Zoltánnal, a darab rendezőjével, valamint kedvenc színészeikkel: a hölgyeket Kovács Edit és Kara Tünde, az urakat Czitor Attila és Tege Antal képviselték.

Kép

Kép

A  közönség első kézből hallhatott arról, hogyan építkezik egy-egy szerep, hogyan fogalmazódtak meg egyes szerepívek, hogy milyen érzés volt ennyire intim közegben játszani. A különleges tér különleges játékstílust igényel: „Finom gesztusok, törékeny hangsúlyok viszik a darabot, ám a hatás hihetetlenül erős, hiszen a játék a stúdiószínháznak köszönhetően belép a nézők személyes terébe, mély érzéseket generálva.”

Kép

Kép

Tennessee Williams, az "elveszett lelkek írója" első világsikere az Üvegfigurák,melyet olyan művek követtek, mint A vágy villamosa vagy a Macska aforró bádogtetőn, szívhez szólóan szomorkás, mégis nagyszerű humorral megírt, ízig-vérig színpadi történet, mely végre Békéscsabán is a közönség elé kerül.

 

Fotó: A-Team/Ignácz Bence


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+