Jelenlegi hely

A Zserbótangó a Winteretno Fesztiválon


Szabadka jobbára késő-őszi, mint tavaszinak mondható időjárással fogadta a békéscsabai társulatot. A második alkalommal megrendezett Winteretno Fesztivál keretében a Zserbótangó előadására gyülekezett az influenza-járványtól megtépázott közönség. A Népkör Magyar Művelődési Központ Kossuth téri épülete ideális körülményeket teremtett a produkcióhoz, amelyen megjelent - az egyébként fő foglalkozását tekintve színész – szerző Kulcsár Lajos is. - Kadelka László tudósítása

Az előadást megelőzően a helyi média képviselői „szétkapkodták” a szereplőket, a rendezőt és természetesen a szerzőt. Seregi Zoltán az előadás színpadra állítója, bevezetőjében méltatta a Magyar Teátrumi Társaság kezdeményezését, amely a határok nélküli kulturális kapcsolatok fontosságát szem előtt tartva hozta létre a fesztivált. Majd a közönség számára meglepetésként bemutatta a szerzőt, aki a mű születésének részleteibe röviden beavatta a publikumot.

Kép

Medgyesi Mária

 

Kép

Seregi Zoltán

A lelkes közönség „fogadó-tapssal” üdvözölte a művésznőket, és az előadás közben is számos alkalommal kinyilvánították tetszésüket. Az előadás végén a szerzővel együtt köszönték meg a szűnni-nemakaró tapsot. Ez az este is bizonyította, hogy a tavaly útjára bocsátott Fesztivál jó kezdeményezés és folytatásra hivatott.

 

Fotó: JókaiFilm/Nagy Attila


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+