fbpx Az elmaradt előadások pótlásával kapcsolatos tájékoztató | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

2021berl.jpg
Az elmaradt előadások pótlásával kapcsolatos tájékoztató


Kedves Nézőink!

 

Köszönjük Önöknek azt a türelmet, bizalmat és szeretetet, amellyel a veszélyhelyzet ideje alatt megtiszteltek bennünket.

Az elmaradt előadásokkal kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket: 

 

ELMARADT ELŐADÁSOK PÓTLÁSA

A Békéscsabai Jókai Színház az elmaradt bérletes és bérleten kívüli előadásait pótolja. Az új időpontokat folyamatosan bővítjük, melyekről itt tájékozódhat

MŰSORVÁLTOZÁS - ÚJ IDŐPONTOK: KATTINTSON IDE A RÉSZLETEKÉRT!

Az eredeti időpontra megvásárolt jegyük a pótelőadásra automatikusan érvényes, ezzel teendőjük nincsen, szeretettel várjuk Önöket a korábban megváltott jeggyel az új időpontban. 

 

#NEVÁLTSVISSZAJEGYET

Köszönjük, ha csatlakoznak ahhoz a kezdeményezéshez, amely a színházak támogatását szolgálja. Amennyiben nem kívánják visszaváltani vagy felhasználni megváltott jegyüket, annak árával támogatni szeretnék a Békéscsabai Jókai Színházat, kérjük, töltsék ki az alábbi nyilatkozatot:

https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

 

SZABAD FELHASZNÁLÁSÚ JEGY

Amennyiben a jegyüknek megfelelő pótelőadás időpontjában nem tudják megtekinteni az előadást, a jegyet szabad felhasználású jegyre cserélhetik, amely 2021. június 30-ig felhasználható. Szabad felhasználású jegy igénylése esetén az alábbi nyilatkozatot töltsék ki:

https://www.jegy.hu/refund/index/7

 

JEGYVISSZAVÁLTÁS

Abban az esetben, ha megváltott jegyüket a pótelőadás időpontjában nem szeretnék felhasználni, akár online, akár a jegyirodában vásárolták meg, kérhetik a belépőjegyeik vételárának visszatérítését az alábbi nyilatkozat kitöltésével: 

https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas?lang=hu

A jegyirodában vásárolt jegyek visszaváltására személyesen is van lehetőség június 24-től hétköznaponként 8.30-tól 17.00 óráig. Kérjük a járványügyi előírások betartását mindenkitől! 

 

SZABADBÉRLET

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott szabadbérletek a 2020/2021-es évad előadásaira felhasználhatók.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyek visszaváltása vagy szabad felhasználású jegyre cserélése 2020. JÚNIUS 24-től az előadáskezdés napjáig vagy legkésőbb JÚLIUS 31-ig lehetséges.

 

Kérdéseik esetén forduljanak munkatársainkhoz a szervezoirodaatjokaiszinhaz.hu e-mail címen vagy hétfőtől péntekig 8.30-tól 17 óráig a 66/519-550-es telefonszámon.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy hétköznap 17.00 órától előadáskezdésig, valamint hétvégén az előadás kezdése előtt 1 órával a jegyirodában csak az adott előadásra szóló jegyek megvásárlására van lehetőség.

Jegyelővétel és egyéb ügyintézés esetén hétköznap 8.30-tól 17.00 óráig várjuk Önöket.

Békéscsabai Jókai Színház


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg