Jelenlegi hely

Az Omega frontembere a Jókai színházban


Hétről hétre a művészvilág jeles képviselői látogattak el teátrumunkba, hogy megnézzék Fodor Zsókát a Dürenmatt-dráma címszerepében. Az utolsó előadást Benkő László, az Omega frontembere tisztelte meg jelenlétével.

Nagy meglepetés volt Fodor Zsóka számára, mikor visszaköltözött kamaszkora színhelyére, oda, ahol ötven évvel ezelőtt még édesanyjával és bátyjával éltek együtt, és kedves barátja, az Omegás Benkő László jött vele szembe.

„Sokszor eszembe jutott az a vékony, kék szemű, jó modorú kisfiú, aki a hóna alatt kottákkal ment mindig az iskolába. Laci a csinos feleségével költözött vissza az egykori házba, s a régi szeretettel üdvözöltük egymást.” – nyilatkozta korábban a művésznő.

Természetes volt hát, hogy Fodor Zsóka a Jókai színházba invitálta Benkőéket, Az öreg hölgy látogatása című darabra. A meghívásnak eleget téve, még ebben a zord időben is eljött Békéscsabára párjával az Omega billentyűse.

A közelmúltban jószolgálati munkájáért Lions-díjat kapó Benkő László élvezte az előadást, dicsérte a Dürenmatt-darabot, benyomásairól hosszasan elbeszélgetett Kovács Frigyes rendezővel.

Persze a viszontmeghívás sem maradt el. A 2012-es év egésze az Omega-jubileumról szól: Benkő László természetesen meghívta Fodor Zsókát a koncertsorozatra.  A fél évszázados, túlzás nélkül legendás zenekar turnéja, március végén érkezik Békéscsabára.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+