fbpx Chioggiai csetepaté - díszbemutató | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyChioggiai csetepaté - díszbemutató


Carlo Goldoni önéletrajzi ihletésű, zseniális vígjátékát, életművének egyik igazi gyöngyszemét, a Chioggiai csetepatét láthatta a díszbemutató közönsége szombaton este, a Jókai Színházban.

A Chioggiai csetepaté a felhőtlen kacagás darabja. Ebben a csetepatéban senki sem hibás, illetve mindig a másik fél a hibás. A szerelmesek összevesznek, a szomszédok megsértődnek egymásra, és egyáltalán, mindenki megorrol mindenkire. A fergeteges komédiában tulajdonképpen az egész társulat bemutatkozik, de mellettük még nagyon sokan tettek azért, hogy szombaton este kitűnően szórakozzon a díszbemutató közönsége.

Kép

Díszbemutatóink  célja, hogy  a premier társasági esemény legyen. Az est házigazdája Magyarország egyik piacvezető italkereskedése a  BORA Kft. volt, az infrastruktúrát, valamint a felszolgálást a BÉKSZI - Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola - biztosította, a borokat  az Európai Borlovagrend Dél–alföldi Legátusa ajánlotta a jelenlévők figyelmébe.

Kép

Kép

A gasztronómiai különlegességeket - stílusosan Chioggiához köthető  finomságokat - Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács proponálta a vendégeknek.. A jó hangulatot a Réve Trio biztosította, minőségi produkciójuk tette az estét még kellemesebbé.

Kép

Kép

A helytől és időtől függetlenül ma is aktuális történetet Kiss József rendezte, és még egy hónapig láthatja a publikum teátrumunk nagyszínpadán.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. május
 

Keresés

Keresés űrlap