fbpx Csárdáskirálynő | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Csárdáskirálynő


Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Magdi anyus nem tűnt el, csak új alakot öltött: megint színpadon játszik, ifjúkori sikerei helyszínén, Békéscsabán, maga választotta szerepekben. A hetvenedik életévét nemrégiben betöltő Fodor Zsóka hányatott tinédzserkoráról és 1956-os emlékeiről is mesél az MTI-Pressnek.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 7-én is a Szarvasi Vízi Színház műsorára tűzzük Kálmán Imre Csárdáskirálynő című nagyoperettjét.

A Csárdáskirálynő – Cecília szerepében Fodor Zsókával – augusztus 6-án mutatkozik be a Szarvasi Vízi Színház színpadán. Jegyet azonban már nem lehet kapni Kálmán Imre nagyoperettjére, három héttel az előadás előtt megtelt a nézőtér.

Az előadás előtt egy pohár pezsgővel a kézben lehet élvezni a korabeli kuplékat

HÍR6 | A közönség kívánságára, még az utolsó pillanatban is bővítette kínálatát a Jókai színház. Április 17-én vasárnap 14 órától, egy plusz előadásra érkezhetnek azok a nézők, akik már nem jutottak jegyhez a másik három alkalomra - tájékoztatta a hír6.hu-t a teátrum. Tovább »

BEOL | A Jókai színház Nagyszalontán óriási teltházas sikert aratott a Zilahy Lajos Művelődési Központban.  Tovább »

Klasszikus évadunk egyik legklasszikusabb darabja ezúttal Nagyszalontán hódítja meg a szíveket. Kálmán Imre világhírű operettjét az őszi sikerek után újra műsorára tűzte színházunk, méghozzá közkívánatra! Mi több, még a határainkon túlra is eljutott a híre…

Hölgyeim és Uraim!

A folytatásban kérjük ismerkedjenek meg Majoros Róbert, (immáron) Magyar Teátrum-díjas világosítóval és kukkantsanak be az Orfeumba, ahol a lányok angyalok.

 

Hölgyeim és Uraim!

A folytatásban kérjük ismerkedjenek meg Majoros Róbert, (immáron) Magyar Teátrum-díjas világosítóval és kukkantsanak be az Orfeumba, ahol a lányok angyalok.

 

A Csárdáskirálynő című operett utolsó előadásaihoz érkeztünk. A nézők érdeklődése nem lankad, az utolsó alkalmat tudja megragadni az a tizenkilenc néző, aki még bérletet válthat a 19-i és 20-i előadásokra. A darab hírére Mága Zoltán is útnak indult.

Nagy érdeklődés mellett tartottak közönségtalálkozót a Csárdáskirálynő színművészeinek közreműködésével, hétfő délután a Békés Megyei Jókai Színházban.

Oldalak