fbpx Detektívjátszma | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Detektívjátszma


 Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijének színpadi változatából televíziójáték készült Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben, a rendező Seregi Zoltán, operatőr Vámos Zoltán. A tévéjáték az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.

Többszörösen is különleges bemutató lesz május 28-án 19 órakor: Anthony Shaffer Detektívjátszmájának tv-változatát láthatja a közönség a Jókai Színház weboldalán. A világhírű krimi tavaly októberben nagy sikert aratott Békéscsabán, és most elkészült a televíziójáték Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben.

Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijének színpadi változatából televíziójáték készült Katkó Ferenccel és Tege Antallal a főszerepben, a rendező Seregi Zoltán, operatőr Vámos Zoltán. A premiert május 28-án 19 órakor láthatja a közönség a Békéscsabai Jókai Színház weboldalán. A tévéjáték az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával valósult meg.

Anthony Shaffer Detektívjátszmája látható újra november 6-án és 7-én 19 órakor a Stúdiószínházban, az előadást Seregi Zoltán rendezte.

Közkívánatra májusban is műsorra tűzi a Békéscsabai Jókai Színház Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijét. Az előadást Seregi Zoltán rendezésében május 2-án és 3-án 19 órakor láthatja ismét a közönség a színház tetőtéri stúdiójában.

A Békéscsabai Jókai Színház október 12-én, pénteken este mutatta be Seregi Zoltán rendezésében az első „desszertet” – ahogy az előadás rendezője, a színház igazgatója nyilatkozta – vagyis ebben az évadban az első kamaradarabot a stúdiószínházban. Anthony Schaffer Detektívjátszma című krimi-vígjátéka igazi különlegesség, igazi desszert. Az előadás érdekessége, hogy a darabot Seregi Zoltán már rendezte főiskolásként, akkor Köröspataki Kiss Sándor fordításában Mesterdetektív címmel, most a rendező maga fordította újra a szöveget, hogy elképzelésének jobban megfeleljenek a szereplők által mondottak. (Galambos Edit kritikája)

A ringben két rivális, a tét élet vagy halál. Anthony Shaffer Detektívjátszmája több, mint krimi, itt lélektani hadviselés zajlik. A Békéscsabai Jókai Színház stúdióbemutatóján Katkó Ferenc és Tege Antal fantasztikus alakításával feszültséget, légkört teremt, zseniálisan hipnotizál. (Niedzielsky Katalin kritikája)

Anthony Shaffer Detektívjátszma című krimijét október 12-én mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház a tetőtéri stúdióban. Izgalmakban, fordulatokban gazdag történet, valamint két kiváló színész, Katkó Ferenc és Tege Antal szórakoztatta a közönséget. Az előadást Seregi Zoltán rendezte.

 

Oldalak