Jelenlegi hely

Döntöttünk!


Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel augusztus 7-én is a Szarvasi Vízi Színház műsorára tűzzük Kálmán Imre Csárdáskirálynő című nagyoperettjét.

2011. augusztus 6. szombat 20 óra 30 perc

és

2011. augusztus 7. vasárnap 20 óra 30 perc

 

Kálmán Imre: Csárdáskirálynő

Nagyoperett élőzenével

Fodor Zsókával és Straub Dezsővel

A Békés Megyei Jókai Színház előadása

Jegyárak: 5.000, 3.800, 2.500 és 1.800 forint.

Szarvasiaknak 20%-os kedvezmény (lakcímkártya felmutatásával).

Van olyan operett rajongó, aki ne ismerné e művet? Bizonyára kevés, hiszen a hungaricumként ismert operettet tőlünk keletre Sylvia, tőlünk nyugatra pedig Gypsy Princess címen is játszották, természetesen feldolgozásként. Az elmúlt közel száz évben azután a magyar színészet színe-java brillírozott ebben a csavaros cselekményű darabban. A tavaly őszi előadások után a közönség nyomására tavasszal újra műsorára tűzte a Jókai Színház az előadást, amely eddig mindig hatalmas teltházakat vonzott.

Image

A főbb szerepekben: Cecília: Fodor ZsókaEdvin, a fia: Presits TamásSzilvia,sanzonett: Iván Gál Judit, Kaucsianó Bóni, gróf: Göth Péter, Stázi, grófnő: Simon Boglárka, Kerekes Ferkó: Kulcsár Lajos, Miska: Straub Dezső. Közreműködik az Orfeum Zenekar. Zenei vezető, karmester: Károly Katalin. Rendező: Seregi Zoltán 

Jegyek válthatók: megyeszerte a Tourinform irodákban, Szarvason a Vajda Péter Művelődési Központban, a Békés Megyei Jókai Színház jegyirodájában, minden nap 18.00 órától a helyszínen, valamint az interneten.

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+