fbpx Dunaújvárosban vendégszerepel a Csörte | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi helyDunaújvárosban vendégszerepel a Csörte


Egy sikeres békéscsabai sorozat, egy eredményes vajdasági turné, majd több fővárosi színház után, Dunaújvárosban, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házában  is bemutatkozik Brestyánszki Boros Rozália darabja, a Csörte. A Fekete Péter rendezésében színre vitt előadást október 28-án láthatja a dunaújvárosi közönség.

„Miért nevez be, magát nevetségessé téve, boldog-boldogtalan egy lehetetlenül gagyi tévés vetélkedőbe a fődíj ígéretén kívül, mely számukra elképzelhetetlenül nagy összeg, háromszázezer forint? Hogy történhet meg, hogy valaki épp háromszázezer forintos számlát roamingozik össze a fia által küldött laptopon anélkül, hogy ismerné annak a működését? Generációk, egymástól végzetesen eltávolodott világok találkoznak össze pillanatokra ebben a különös darabban, és mennek el könyörtelenül, tehetetlenül egymás mellett. Az erkölcsi és gazdasági fellendülésből végül semmi se lesz. De mi marad utána a csalódáson, a kapcsolatok lehetetlenségének felismerésén túl?”

Brestyánszki B. R.  története, helyszínei és karakterei mindannyiunk számára ismerős és valamennyiünkben ott élő történetek, helyszínek és karakterek. Magunkon nevetünk, magunkat sajnáljuk és a magunk kis álmait, vágyait ismerjük fel. (Kovács Attila, BM Hírlap)

Kép

Brestyánszki B.R.:

Csörte

karaoke sztárbazár

 

Szereplők:

 

 

Bogi, rutinos nihil, de valaha nyilván csillogott     Kara Tünde
Maci, fátyolos nihil, lassan, távolról, békésen    Katkó Ferenc
Joci, itthonról elment, de oda nem ért haza     Gulyás Attila
Vivi, itthonról elment, és menne minél távolabb    Liszi Melinda

Rendező:

Fekete Péter


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2022. január
 

Keresés

Keresés űrlap