Jelenlegi hely

Edith és Marléne – ének-korrepetíció


Gulyás Levente és Kara  TündeA produkció két különleges nő, két ikonként imádott előadó találkozását, életük és karrierjük néhány ponton való összekapcsolódását ábrázolja a színpadon.

Tege Antal és Tarsoly KrisztinaA két legendás énekesnőt nem kell bemutatni a közönségnek, dalaikat még azok is ismerik, akik azokat már nem konkrétan az előadók személyéhez kötik. A Könyörgés, a Milord, a Nem bánok semmit sem, a Padam, padam... A Lili Marlen, a Hol van az a sok virág, a Lusta lány –valamennyien generációktól függetlenül közismertek, és természetesen elhangoznak az előadásban. A két világsztár dalainak stílusa, hangulati világa sok közös elemet mutat.

Annak érdekében pedig, hogy az említett dalok a májusi bemutatón tökéletesen szólaljanak meg, Szente Éva énektanár és Gulyás Levente zenei vezető áll Kara Tünde és Tarsoly Krisztina rendelkezésére.

Tarsoly Krisztina, Szente Éva és Gulyás Levente

A zeneteremben zajló korrepetíciókon a színészek zongorakísérettel gyakorolhatják a világslágerekké nemesedett sanzonokat. Csodálatos hallani az örök érvényű Piaf- és Dietrich-dalokat Kara Tünde és Tarsoly Krisztina karakteres, borzongatóan szép hangján, melyekből már most sem hiányzott – még egy pillanatra sem – az érzelem és a szenvedély.

A darab rendkívüli hatásáról a nagyközönség is megbizonyosodhat május 15-én, a Stúdiószínházban. Apróbb megjegyzés. esetleges tanács: zsebkendőkre szükség lehet…
h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+