Jelenlegi hely

Évadnyitó-hangolódó - Kapj el a TeÁtriumban


Neil Simon és Marvin Hamlisch Kapj el című zenés darabjával hangolódhattunk csütörtökön este a Jókai színház új évadára a TeÁtriumban.  A Seregi Zoltán rendező által jegyzett kamara előadás a békéscsabai bemutató óta  az ország számos színházában, sőt a határainkon túl is nagy sikerrel mutatkozott be, Balogh Anna és Szomor György szereplésével.

A kamaramusical ezen a szép,  kora őszi estén is gyorsan előcsalta a mosolyt, a nevetést, a közönség díjazta a remek poénokat, a nagyszerű zenét, zúgó tapssal jutalmazta a színészek játékát.

Kép

A vendégeket házigazdaként ez alkalommal Varga Zoltán országgyűlési képviselő és felesége, Erzsébet asszony fogadta, barátsággal, frissen sült pogácsával és házi pálinkával.

Kép

 

Még egy különlegessége volt ennek az estnek. A kamaramusical mellé kamara-kiállítás is dukált: Olasz Attila, ifjú festőművész festményeit tekinthették meg a TeÁtriumba érkezők.

Kép

Holnap se maradjanak otthon! Az  Évadnyitó-hangolódó egy újabb színdarabbal várja Önöket: Papageno a metróban, melyet Szalma Dorotty ötlete alapján Zalán Tibor írt.

Kép


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+