Jelenlegi hely

Ha már lúd (disznó), legyen kövér!


Tisztelt Nézőink!

Se szeri, se száma meglepetéseinknek! A Jókai Színház on-line közvetítését a múlt hét péntekén olyan nézettség kísérte, ami minden várakozásunkat – ezeknek csak egy része volt technikai – felülmúlta. Ebből két dolog következik. Egyfelől, a közvetítéseket folytatnunk kell, mert feladatunk, hogy eljuttassuk előadásainkat a nézőközönséghez. Másfelől, javítanunk kell annak minőségén és feltételein, hogy még többen kapcsolódhassunk össze, ezáltal megoszthassuk munkánk gyümölcsét olyanokkal is, akik ilyen vagy olyan okok miatt nem juthatnak el hozzánk.

A lehetetlenre vállalkoztunk, amikor az országban először (!), megpróbálkoztunk egy színházi bemutató élő, internetes közvetítésével. Keserveink megérttették velünk, miért nem vágtak bele előttünk mások. De, ha már lúd (disznó), legyen kövér! MI – FOLYTATJUK!

Még nem ígérhetünk konkrét időpontot, de a szándékunk eltökélt. A folytatás, nem csak színpadon, de világhálón is: a DISZNÓJÁTÉK lesz!

Czakó Gábor szatírájából Fekete Péter főzött „feketelevest”, ami a meghitt téli hangulat mellé igen erős kontrasztot képezhet. Talán éppen ettől érezzük majd fontosnak a szeretet erejét egy ilyen – persze, higgyük, csak a színpadon létező – lélektelen, kiüresedett világban.

A Csínom Palkó című daljátékot, a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar közreműködésével, legközelebb február 13-án és 14-én tekinthetik meg kedves Nézőink színházunkban.

Azoknak viszont, akik a premier közvetítéséről lemaradtak, jövő év elején, felvételről, megismételjük a bemutatót.

Fogadják szeretettel ajándékainkat, velünk érezzenek, örüljenek, hatódjanak meg a karácsony elmúltával is!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+