fbpx Hetvenhét | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Hetvenhét

Kép

Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

Bárkaonline | A vas a legértékesebb minden fém közül, hiszen azzal műveljük a földet és védjük a hazát – így hangzik a népmese tanulsága, melyen Zalán Tibor szövege alapszik.

Január 11-én mutatta be a Békéscsabai Jókai Színház Zalán Tibor és Huzella Péter Hetvenhét című zenés, interaktív mesejátékát Jordán Tamás rendezésében.

Hetvenhét: a mesében játszótársak a gyerekek

Életre szóló élményt kapnak a gyerekek: szép színházi előadást látnak, amelyben maguk is színpadra léphetnek, énekelhetnek, táncolhatnak, együtt játszhatnak a színészekkel. „Mellesleg” azt is megtanulhatják, hogy az erőnél, az észnél és a pénznél sokkal fontosabb a szív, a legnagyobb érték a jóság, az emberség. Niedzielsky Katalin kritikája a Hetvenhét című interaktív zenés mesejátékról

A Hetvenhét című interaktív mesejátékkal kedveskedik a legkisebbeknek színházunk az újév első heteiben, amelynek szövegkönyvét Zalán Tibor, zenéjét Huzella Péter jegyzi, és a Kossuth-díjas Jordán Tamás állította színpadra.

nol.hu | Egy igazán hagyományos dramaturgiai mese ez, amelyben kiderül, hogy az aranynál és az ezüstnél is értékesebb a vas – mondta a Kossuth-díjas színész-rendező. Tovább ⇒

BEOL | A Hetvenhét című zenés mesejáték főpróbáját szerdán tartották a Jókai színházban. Tovább

BEOL | Széllel szembe címmel, egy stand up-est keretében lépett fel kedden Jordán Tamás Békéscsabán, az Ibsen Stúdiószínházban. Tovább

Jordán Tamás Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató kedden este rendhagyó önálló estjével örvendeztette meg az Ibsen Stúdiószínház közönségét: fanyar humorral beszélt színházról, az életről és saját magáról.

Az idei évadban a Békéscsabai Jókai Színház nagy figyelmet fordít az iskolák, óvodák színházi kiszolgálására, új színházszerető generációk kinevelésére. Az év első bemutatója Zalán Tibor és Huzella Péter interaktív zenés mesejátéka, a Hetvenhét, Jordán Tamás rendezésében.

Oldalak