fbpx Hippolyt, a lakáj | Békéscsabai Jókai Színház

Jelenlegi hely

Hippolyt, a lakáj


Kép

Szereposztás Szövegkönyv Díszlet Jelmez Kellék Képek Hírek

 

Zágon István és Eisemann Mihály zenés vígjátéka, a Hippolyt a lakáj sikere az ország határainkon is túljutott, hétfőn este a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Házban tekintheti meg a partiumi közönség a darabot.

Idén is megrendezi a Szegedi Nemzeti Színház az évad végén, május 16. és 22. között a Finálé regionális kamaraszínházi fesztivált. A korábbival szemben a régió fogalmát ezúttal kiterjesztik a határokon túlra is: a szegedi és békéscsabai társulat mellett szabadkaiak és temesváriak is érkeztek, érkeznek a fesztiválra.  Erre a mini-seregszemlére a Jókai Színház a Hippolyt, a lakájt, Zágon István és Eisemann Mihály zenés vígjátékát vitte el, melyet  Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész rendezett.

Video: Vámos Zoltán és Incze László

erdely.tv.| Újra reneszánsza van a színháznak Aradon. A kamaraszínház a Békéscsabai Jókai Színház Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékával nyitotta tavaszi évadját. Ismét zsúfolásig megtelt a városi színház nagyterme Aradon. ⇒ Tovább

Aradihirek.ro | Mint megírtuk, fergeteges sikerrel indult szerda este az Aradi Kamaraszínház 2013-as évada: a Békéscsabai Jókai Színház Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátéka – Reviczky Gáborral a főszerepben – olyan sok nézőt vonzott, hogy már a pótszékeknek sem nagyon jutott hely a nagyszínházban. ⇒ Tovább

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy  a nagy érdeklődésre való tekintettel a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot január 30-án újra műsorára tűzi színházunk. Az előadásra jegyek még válthatók a Jókai Színház szervezőirodájában,  valamint az interneten.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy közkívánatra és a nagy érdeklődésre való tekintettel a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot december 4-én újra műsorára tűzi színházunk. Az előadásra jegyek már válthatók a Jókai Színház szervezőirodájában,  valamint az interneten.

A Hippolyt, a lakáj Makáts Csabájaként mutatkozik be színházunkban Máté P. Gábor, a Veszprémi Petőfi Színház színművésze két alkalommal, amíg a szerepet eredetileg megformáló Gulyás Attila a RaM Colosseumban lép színpadra ifjú Edmond Dantèsként a Monte Cristo grófja című musicalben. Megkérdeztük: hogy érzi magát a beugró szerepében.

Az Echo Televízió részére a felvételeket a Jókai Színház stúdiójában, a JókaiFilm szakemberei készítették.

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Hippolyt, a lakáj című zenés vígjátékot október  24-én is műsorára tűzi teátrumunk. Az előadásra jegyek válthatók a Jókai Színház szervezőirodájában,  valamint az interneten.

Oldalak