fbpx A Békéscsabai Jókai Színház elmaradt előadásainak pótlása | Békéscsabai Jókai Színház
  2020. július 31., péntek      11:16

Jelenlegi helyA Békéscsabai Jókai Színház elmaradt előadásainak pótlása


Tisztelt Nézőink és Bérleteseink!

Köszönjük Önöknek, hogy a veszélyhelyzet alatt is bizalmat szavaztak színházunknak, és a már megváltott jegyeket és bérleteket az új időpontokban használták fel. Minden elmaradt előadásunk pótlását kitűztük, erről színházunk honlapján tájékozódhatnak:

https://jokaiszinhaz.hu/musorvaltozas-uj-idopontok

Abban az esetben, ha megváltott jegyüket a pótelőadás időpontjában nem szeretnék felhasználni, akár online, akár a jegyirodában vásárolták meg, kérhetik a belépőjegyeik vételárának visszatérítését az alábbi nyilatkozat kitöltésével: 

https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas?lang=hu

A jegyirodában vásárolt jegyek visszaváltására személyesen is van lehetőség július 31-ig hétköznaponként 8.30-tól 17.00 óráig. Mindenkitől kérjük a járványügyi előírások betartását! Amennyiben eddig az időpontig nem rendelkeznek a megvásárolt jegyükkel, sajnos nem áll módunkban a vételárat sem személyesen, sem online úton visszautalni. 

A korábban elmaradt előadások új időpontjaira további jegyeket is lehet vásárolni. A Tizenhárom almafa előadásait augusztus 12-től szeptember 26-ig számos alkalommal megtekinthetik, a Bob herceg augusztus 28-29-én látható, a VIII. Viharsarki vigadalom szeptember 27-én várja a közönséget. A Rigócsőr királyfit szeptember 04. és 18-a között játsszuk, míg A Megfeszített tavalyi bérletes előadásainak pótlása szeptember 26-án és október 2-án kerül sor, de megtekinthető lesz szeptember 24-én nyilvános főpróba keretében, majd szeptember 25-től október 31-ig.

Online jegyváltás esetén 10% kedvezményt biztosítunk kedves nézőinknek! https://jokaiszinhaz.hu/online-jegyvasarlas

Köszönjük türelmüket, szeretettel várjuk Önöket előadásainkra!

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg