fbpx A díszbemutató házigazdája a Színitanház | Békéscsabai Jókai Színház
  2018. november 08., csütörtök      15:31

Jelenlegi hely


A díszbemutató házigazdája a Színitanház


Arthur Miller Pillantás a hídról című drámájának díszbemutatóját tartja november 10-én, szombaton 19 órakor a Békéscsabai Jókai Színház, a rendezvény házigazdája a 25 éves Színitanház. Előadás után – a hagyományoknak megfelelően – a Vigadóban fogadásra és műsoros estre várja vendégeit a teátrum.

A Békéscsabai Szakképzési Centrum tanárai és diákjai gondoskodnak a vendéglátásról, a zenét Papp Lilla és Vozár M. Krisztián szolgáltatja, a műsorvezető Horváth Szabolcs, az MTVA helyi tudósítója lesz.

Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és a Színitanház intézményvezetője köszönti a vendégeket, majd videofilm látható az iskoláról, a békéscsabai színészképzésről. Csajkovszkij Virág keringőjét táncszakos hallgatók adják elő.

Mint mindig, a műsorvezető bemutatja az előadás, ezúttal a Pillantás a hídról alkotóit, szereplőit, többek között a rendezőt, Csiszár Imre Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művészt, a Catherine szerepét formáló Papp Barbara egyetemi hallgatót, a Beatrice alakját életre keltő Kovács Editet és az Eddie-t játszó Bartus Gyula Jászai Mari-díjas színművészt.

A művészek bevonulása után a darabról beszélgetnek.

Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács ismerteti az ételsort, amely az amerikai szerző művéhez, a darab hangulatához illeszkedik. Lesz például füstölt libamell sütőtök chutney-val, corn flakes bundás csirkemell filé, szűzérmék New York módra, amerikai pite.

Frank Sinatra Fly Me to the Moon dalát Puskás Dániel adja elő. A New York, New York számot Király M. Alexandra, mindketten a Színitanház színész hallgatói, akik duettet is énekelnek.

Fotó: A-TEAM


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg