2016. szeptember 29., csütörtök      00:39

Jelenlegi hely

A szalontai gyerekek és Auróra királykisasszony találkozása


Böjte Csaba és munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően ma már több száz gyermek nevelkedik a Dévai Szent Ferenc Alapítvány valamelyik otthonában, köztük Nagyszalontán is. A gyermekotthonból érkeztek gyerekek kedden délután A széttáncolt cipellők című mesejátékra.

A szalontai gyermekotthont egy dévai tanárházaspár, Makai István és Mónika vezeti, kíséretükben érkezett színházunkba Anita, Bence, Szabi, Norbi, Zsoltika, Valentin, Krisztián. A gyerekek közül többen is jártak már a Jókai Színház előadásain, legutóbb tavasszal a Kövérkirály című mesét nézték meg, úgyhogy régi ismerősként üdvözöltük egymást.

A széttáncolt cipellők zenés táncos mese nagyon tetszett a hajdúvárosból érkezett kis vendégeinknek, annál is inkább, mert mindannyian hallották már nevelőiktől esti mese gyanánt az eredeti Grimm történetet. Az előadás után következett az igazi meglepetés: a mese szereplői várták a gyerekeket a Művész Kávéházban. Sőt! Tatár Bianka Auróra királykisasszonyként együtt kakaózott a kicsikkel, kis ajándékcsomaggal kedveskedve nekik. És, hogy legyen miben hazavinni az ajándékot, az Egyenlő Bánásmód Hatóság jóvoltából színes tarisznyákat is kaptak.

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+