fbpx A szeretet mindent legyőz | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. január 14., hétfő      16:57

Jelenlegi helyA szeretet mindent legyőz


Immár sokéves hagyomány a Békéscsabai Jókai Színházban, hogy a bemutatott mesejátékokkal kapcsolatban alkotói versenyt hirdetnek gyermekek számára.

Legutóbb Weber Kristóf és Zalán Tibor: A sHÓwKIRÁLYNŐ című darabjához küldhették be pályaműveiket a fiatal nézők. A díjkiosztó gálán január 14-én délután az előadás főszereplője, a Gerdát alakító Kerek Vivien köszöntötte a megjelent gyermekeket és szüleiket, majd ismertette a díjazottak nevét. Az első két helyezést a Sarkadi Általános Iskola diákjai, Sajti Éva és Rajki-Tóth Lili Ágnes érte el, a harmadik helyezett pedig Szabó Petra, a mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola tanulója lett. A szakmai zsűri három különdíjat is kiosztott a résztvevők között: Ollári Anna, Csikós Lili és Kovács Dorka részesült ebben az elismerésben.

A díjak és az oklevelek átvétele után a gyermekekről Kerek Viviennel készülhettek fényképek, majd a színház mint mindig, most is uzsonnával vendégelte meg az alkotókat. A szakmai zsűri szerint a benyújtott pályaművek nagy kreativitással és szárnyaló fantáziával fejezték ki a mesejáték fő mondanivalóját: a barátság és a szeretet fontosságát életünkben, amelyek segítségével minden nehézség és akadály legyőzhető.

Fotó: Ignácz Bence, A-TEAM


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg