fbpx A Színházi Világnap alkalmából most az egészségügyi dolgozóknak tapsol a Jókai Színház | Békéscsabai Jókai Színház
  2021. március 26., péntek      15:23

Jelenlegi helyA Színházi Világnap alkalmából most az egészségügyi dolgozóknak tapsol a Jókai Színház


A Színházi Világnap alkalmából most egy rendhagyó közös tapsra invitáljuk a (Jókai) színház kedvelőit. Kérünk mindenkit, hogy március 27-én, szombaton 19 órakor álljon ki az erkélyére, vagy csak nyissa ki az ablakot, és tapsolja meg szívből azokat, akik a legtöbb áldozatot hozzák most a vírus elleni védekezésben! Tapsoljuk meg az orvosokat, nővéreket, asszisztenseket, egészségügyi dolgozókat, háttérmunkásokat, mindazokat, akik kulcsszerepet játszanak abban, hogy az egészségügyre számíthatunk! Mindazokat, akiknek köszönhetően előbb-utóbb véget érhet ez a járvány. A tapskampányt a kaposvári Csiky Gergely Színház indította, a Jókai Színház társulata csatlakozik felhívásukhoz, amelyet alant eredeti formájában is közzéteszünk.

_ _ _ _ _ _ _

„Köszönjük nektek, veletek vagyunk!"
Közös taps a frontvonalban szolgálók tiszteletére! - 2021. március 27-én, 19 órakor - a színházi világnap alkalmából!
Színházunk és egész társulatunk nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak, és minden nap - minden percében a Covid-19 vírussal szemben harcban állnak!
“Főszerepben a frontvonalban dolgozók”
Színházi világnap alkalmából: (március 27. 19 óra)
Színházunk zárva tart, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánljuk, ezért március 27-én a színházi világnapon, az előadások kezdeti idejében, azaz este 7 órakor, otthonunkban nyissunk ablakot, álljunk ki az erkélyre, és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!
Színházunk a "KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK" kampányhoz való csatlakozással szeretné kifejezni háláját, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát!

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2021. április
 

Keresés

Keresés űrlap