fbpx Adni öröm! A kulturális élmény a legszebb ajándék | Békéscsabai Jókai Színház
  2018. november 16., péntek      10:45

Jelenlegi hely


Adni öröm! A kulturális élmény a legszebb ajándék


A karácsony elsősorban a meghitt ünneplés ideje, de az ajándékozásé is. A kulturális élmény – például egy szép, emlékezetes színházi előadás – a legszebb ajándék, a legjobb meglepetés szeretteinknek. A Békéscsabai Jókai Színház - mint minden évben - most is ünnepi ajánlatával várja szórakozni vágyó közönségét. 

Az Adni öröm! Színházat karácsonyra! akció keretében jegyek válthatók a különböző előadásokra, a teátrum minden korosztálynak kínálja karácsonyi ajándékként a jegyeket.

Az érdeklődők választhatnak az ünnep emelkedett hangulatához illő vagy éppen könnyed szórakoztató darabot karácsonyi meglepetésnek. Az ajánlatban szerepel színházjegy, ajándékutalvány, szabadbérlet, és a színházjegy mellé külön ajándékot kapnak a vásárlók. Gazdag kínálatból választhatnak, például kulisszajárást, ahol nemcsak a színpadot látják, hanem betekinthetnek az előadások hátterébe, a kulisszák mögé. De dönthetnek a grátisz díszcsomagolás mellett, vagy dedikált fotót vihetnek haza kedvenc színészeikről. Különlegesség a Művész Kávéházban beváltható ajándékutalvány. Tízezer forint feletti vásárlás esetén a színház extra ajándékkal kedveskedik vásárlóinak.

Aki szívesen jár színházba és szeretne élményt ajándékozni, annak érdemes felkeresni a szervezőirodát, válogatni a karácsonyi csomagokból.

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019. július
 

Keresés

Keresés űrlap