2018. november 16., péntek      10:45

Jelenlegi hely

Adni öröm! A kulturális élmény a legszebb ajándék


A karácsony elsősorban a meghitt ünneplés ideje, de az ajándékozásé is. A kulturális élmény – például egy szép, emlékezetes színházi előadás – a legszebb ajándék, a legjobb meglepetés szeretteinknek. A Békéscsabai Jókai Színház - mint minden évben - most is ünnepi ajánlatával várja szórakozni vágyó közönségét. 

Az Adni öröm! Színházat karácsonyra! akció keretében jegyek válthatók a különböző előadásokra, a teátrum minden korosztálynak kínálja karácsonyi ajándékként a jegyeket.

Az érdeklődők választhatnak az ünnep emelkedett hangulatához illő vagy éppen könnyed szórakoztató darabot karácsonyi meglepetésnek. Az ajánlatban szerepel színházjegy, ajándékutalvány, szabadbérlet, és a színházjegy mellé külön ajándékot kapnak a vásárlók. Gazdag kínálatból választhatnak, például kulisszajárást, ahol nemcsak a színpadot látják, hanem betekinthetnek az előadások hátterébe, a kulisszák mögé. De dönthetnek a grátisz díszcsomagolás mellett, vagy dedikált fotót vihetnek haza kedvenc színészeikről. Különlegesség a Művész Kávéházban beváltható ajándékutalvány. Tízezer forint feletti vásárlás esetén a színház extra ajándékkal kedveskedik vásárlóinak.

Aki szívesen jár színházba és szeretne élményt ajándékozni, annak érdemes felkeresni a szervezőirodát, válogatni a karácsonyi csomagokból.

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg