2017. november 17., péntek      00:56

Jelenlegi hely

Ajándékozzon színházat karácsonyra!


Évről-évre próbára teszi kreatív fantáziánkat, hogy különleges meglepetéssel rukkoljunk elő karácsonykor a hozzánk közel állóknak. A Békéscsabai Jókai Színház  fiataloknak és idősebbeknek is szeretettel kínálja karácsonyi ajándékként a 2018-as év előadásaira szóló karácsonyi  színházjegyeit.

Nem tudja, mivel lepje meg szeretteit, barátait? Ajándékozzon nekik színházjegyet karácsonyra! Ha unja már a szokásos ajándékokat, vagy nincs ötlete, tegyen a karácsonyfa alá színházi élményt szeretteinek! 

Az erőltetett ötletek helyett tökéletes karácsonyi meglepetés egy kis kulturális élvezet, mely  kifogástalanul illik az emelkedett hangulathoz. A színházunk előadásaira szóló jegyek  éppen ezt a megoldást kínálják. A színházjegy mellé ajánljuk a Bárka folyóirat és a Magyar Teátrum lapok 2018-as lapszámait, színházi ajándékutalványt, szabadbérletet,  bónuszként pedig díszcsomagolást és dedikált fotót kedvenc művészéről. Tízezer forint feletti vásárlás esetén meglepetés ajándékok várják Önt!

Ha  nincs kedve boltokban tolongani karácsonyi ajándékvásárlás ürügyén és szereti a színházat,  keresse fel szervezőirodánkat! Válogasson kedvére karácsonyi csomagjainkból! 

A jó színház – ajándék!

 


 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+