2018. június 14., csütörtök      15:39

Jelenlegi hely

Apácák Csabán, Monte Cristo Szarvason


Alig fejeződött be a kőszínházi évad országszerte, holnap este már kezdődik Békés megyében a Csabai Nyár és a Szarvasi Vízi Színház programsorozata. Mindkét városban A Jókai Színház művészei és neves hazai társulatok lépnek fel, színházi előadások, zenés produkciók, koncertek, versestek, bábszínházi bemutatók várják a kikapcsolódni vágyó nézőközönségét. 

Békéscsabán június 15. és július 6. között a városháza udvarán, illetve a Jókai Színház TeÁtriumában tartják az előadásokat. Az ünnepélyes megnyitó után pénteken Dan Goggin Apácák című musical komédiáját játssza a Magyar Zenés Színház. Másnap Pozsgai Zsolt A király és a szűz című történelmi játéka ősbemutatóként kerül színe. A budapesti Bakelit Center és Csabai Nyár közös produkciójában Csomós Lajos és Nádra Kitti látható.

Nádra Kitti és Csomós Lajos A király és a szűz című darabban

Június 21-én Szomor György ad koncertet, 28-án a Bartók Béla Vegyes kar és Gyulai Erkel Ferenc Vegyeskar Musical Varázs címmel. Közben a nemzetközi bábfesztiválé lesz a városban több színpad. A továbbiakban többek között a József Attila Színház Eric Assous Boldogság című darabját adja elő június 29-én, Horváth Krisztián - Moravecz Levente Ha jó a nő című komédiáját a Moravecz Produkció hozza el, a Cervinus Teátrum Szarvasról a Drótos Jankó című szlovák táncszínházi előadással színesíti a programot.

Huszka – Bakonyi – Martos Bob hercegét a Magyar Zenés Színház előadásában láthatja a közönség július 13-án a városháza udvarán, másnap ugyanott Ray Conney Dől a lé, avagy pénz áll a házhoz című produkcióját adja elő a Vidám Színpad, de számos további rendezvény közül válogathat a közönség.

A nyolcadik alkalommal nyíló Szarvasi Vízi Színházban négy produkció nyolc előadásával szerepel az idén a Békéscsabai Jókai Színház. A megnyitó után a Leszállás Párizsban című komédiát láthatja a közönség (esőnap: június 18.), június 20-án a Micimackót. Június 22-én és 23-án a My Fair Lady című nagysikerű musicalt játssza a társulat. Június 29-én ismét a Leszállás Párizsban szerepel a repertoáron (esőnap: július 2.). Augusztusban még három előadás lesz a Monte Cristo grófjából Szarvason, és egy a Micimackóból Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Központban.


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+