2018. február 05., hétfő      08:39

Jelenlegi hely

Bejelentés a díszbemutatón


Hagyományteremtő módon, egy társadalmi szerepvállalás keretében ismertette meg partnereivel szombaton a Global Safe Services Biztosítási Alkusz Kft és a 104.0 Rádió 1 kizárólagos értékesítési jogaival rendelkező cég tulajdonosa, Benkó György a vállalkozásai immáron közös társadalmi szerepvállalásait.

A Békéscsabai Jókai Színház „A Szellemúrnő” című darabjának 104.0 Rádió 1 által támogatott díszbemutatóját követő állófogadáson bejelentésre került, hogy a két vállalkozás minden évben:

·         egy színházi előadás mellett a Békéscsabai Irodalmi Esteket,

·         az elmúlt 3 évhez hasonlóan a Békéscsaba-Arad Szupermaraton vasárnapi főtéri rendezvényeit,

·         főtámogatóként immáron 10 éves a Garabonciás Napokat,

·         valamint az év végén a cégcsoport üzleti eredményéből a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait fogja támogatni.

 

Benkó György a Békés Megyei Kézilabda Szövetség PR-marketing és fejlesztésekért felelős alelnökeként a mindennapos testneveléshez kapcsolódó sportági infrastruktúra fejlesztéseket is koordinálja a megyében.

 

„Számunkra mindez többet jelent az anyagi hozzájárulásnál. Kizárólag olyan kezdeményezések mellé állunk, amelyek céljaival, elveivel mi is azonosulni tudunk. A közös cél pedig közös munkát eredményez. Az általunk támogatott kulturális, sport- és diákrendezvények életében tevékeny szerepet vállalunk. Szilárd meggyőződésünk, hogy a közös elhatározás közösséggé kovácsolhatja az embereket. Munkafolyamataink és társadalmi szerepvállalásunk közös jellemzője a hosszútávon gondolkodás és a valós értékek képviselete.”

A Global Safe Services Kft. 1990-es megalapítása óta, 27 éve sikeresen működik Békés megyében, a 104.0 Rádió 1 pedig Békés megye leghallgatottabb rádiójaként a legtöbb megyei rádiós szakembert foglalkoztatja, a nagy múltú Csaba Rádió értékeit viszi tovább, őrizve és hangsúlyozva a megye szakmai alapú rádiózásának minden értékét, immáron országos sztárokkal kiegészülve. 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
2018. szeptember
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+