2017. december 10., vasárnap      00:06

Jelenlegi hely

Díszbemutató karácsonyi hangulatban


Az idei évad második díszbemutatóját tartottuk meg szombaton este: A Diótörő és Egérkirály című előadást szűnni nem akaró tapssal jutalmazta a közönség. Ezután a Vigadó teremben találkozhattak a jelenlévők a társulat tagjaival, valamint a társadalmi élet kiemelkedő alakjaival.

A színház egyik célja a kapcsolatteremtés. Kapcsolatteremtés művészeti ágak között, színész és néző között. Színházunk azzal a céllal hozta létre a díszbemutatót, hogy ez előadás után lehetőség nyíljon a találkozásra, a beszélgetésre, a kapcsolatteremtésre. Ebben az évadban második alkalommal került sor erre a találkozásra A Diótörő és Egérkirály előadásán, melyet a Nádasdy Kálmán-díjas Szomor György rendező állított színpadra. A művészeket a színpadon, majd a Vigadóba belépve is vastapssal köszöntötte a közönség. 

Seregi Zoltán igazgató üdvözölte az esten megjelent vendégeket, majd egy prezentációban szemléltette a Jókai Színház működését és szerteágazó vállalásait. Az estét Gubik Petra, Jónás Andrea és Gulyás Attila  színművészek - a karácsonyi ünnepkört megidéző dalai - tették még színesebbé. 

Az előadáshoz köthető gasztronómiai ínyencségeket Prohászka Béla Venesz-díjas szakács-olimpikon állította össze, elkészítésükért köszönet illeti a BSZC tanárait és diákjait. A műsort Földi Kovács Andrea vezette, a kellemes zenéről és a jó hangulatról Vozár M. Krisztián zongoraművész és Papp Lilla énekművész  gondoskodott. 

 

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgGoogle+