fbpx „Egy csak a lényeg: ne add fel a lényed” | Békéscsabai Jókai Színház
  2021. november 11., csütörtök      16:55

Jelenlegi hely„Egy csak a lényeg: ne add fel a lényed”


Ormándy M. Keve
Ormándy M. Keve

Rockzenész lesz a Made in Hungária főszereplője - Ormándy M. Kevével beszélgettünk

- Nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy tudd, a rock and roll-nemzedéknek mit jelentettek a „Luxi” adásai, a kislemezek, a barkácsolt erősítő, a magnószalagra átjátszott számok. Honnan inspirálódtál? Hogyan készültél a szerepre?
- Tulajdonképpen amikor kijött a film, akkor lettem nagy rock and rollos. Közel kerültem ehhez a műfajhoz. Zenekarban is játszottam, ez volt a Roll’Skate Boogie. A Mystery Gang zenekarban is megfordultam, velük Amerikában, Los Angelesben is játszottunk.

- Ricky nem tud veréb lenni a verebek között, ahogy a szülei kérik, nem tud belesimulni az itthoni szürkeségbe. Te is ilyen vagy?
- Én mindig lázadó voltam, ez valahogy zsigerből jön. Bár a mi generációnknak szinte mindent szabad néhány dolog ellen lehet és kell is lázadni.

- Van kedvenc jeleneted?
- Az Amerika hangja című dal és az előtte lévő jelenet. Szerintem a dal mondanivalója a darab lényege. A harmadik versszak: „Egy csak a lényeg, ne add fel a lényed, hisz kacér az élet, tedd magadévá, és élvezd!

- Ha jól tudom, ez az első főszereped felnőtteknek szóló darabban?
- Tavaly már volt egy főszerepem, a Rigócsőr királyfi címszerepe, de jól tudod, ez az első főszerepem felnőttdarabban. Nagyon szeretem ezt a mostani munkát, Halasi Imre végtelenül nyugodt rendező - de van rajtam stressz, bekúszik a lámpaláz. Nagyon örülök ennek a munkának, és a továbbiakban is szívesen vállalnék főszerepeket.

Szilágyiné Szabó Ágnes
 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2021. november
 

Keresés

Keresés űrlap