fbpx Elismeréseket adott át a Jókai Színház társulata | Békéscsabai Jókai Színház
  2021. szeptember 19., vasárnap      08:33

Jelenlegi hely



Elismeréseket adott át a Jókai Színház társulata


Dariday Róbert, a Gálfy-gyűrű átvételekor, mellette az elismerés átadója, Felkai Eszter
Dariday Róbert, a Gálfy-gyűrű átvételekor, mellette az elismerés átadója, Felkai Eszter

Rendhagyó évadot zár a Békéscsabai Jókai Színház, hiszen a járvány és a korlátozások a teátrum működését is megzavarták, a bérletes előadások pótlása a napokban is zajlik. Különleges évadzáró-évadnyitó gálánkat az Andrássy út elején, a színház előtt rendeztük, nagy érdeklődés közepette, hiszen Seregi Zoltán igazgató úr köszöntése után az épp lezáruló évad és a hamarosan bemutatásra kerülő műsor zenéiből-dalaiból egyaránt láthattak-hallhattak részleteket többek között a Viktória című operettből, a Trianon című rockoperából, valamint a hamarosan színpadra kerülő Made in Hungariából. A jövő évadot érintve Koltay Gábor rendező a János vitéz bemutatójáról, Seregi Zoltán direktor pedig a Drakula című horrorrockoperáról árult el részleteket.

Hagyomány, hogy az évad lezárásakor adják át a Gálfy gyűrű-díjat, amelyet az idén a Trianon című rockopera Narrátorának, a teátrum örökös tagjának, Dariday Róbertnek ítélt a szakértő zsűri.
A társulat szavazatai alapján az Évad Színművésze Fiatal tehetség kategóriában Földesi Ágnes Villő, Érett színművész kategóriában Czitor Attila, Tapasztalt színművész kategóriában pedig Nagy Erika lett, a díjakat az előző évad díjazottjai, Csonka Dóra, Tege Antal és Bartus Gyula nyújtották át a nyerteseknek.
A Legjobb háttérmunkáért adományozott díjat a színház munkatársainak döntése alapján a 2020/2021-es évadban Kohári Imre hangtechnikus, tárvezető vehette át.

A 2020/2021-es évadban bemutatott Tamási Áron: Vitéz lélek című drámájában nyújtott kimagasló művészi teljesítményéért a legjobb kamaraszínházi alakítás díja Földesi Ágnes Villő és Tomanek Gábor színművészeket illeti. Az elismerést a D. P. Kontakt Kft. adományozta, és Dóró K. János, a kft. ügyvezetője adta át.

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek! Várjuk Önöket a színházba, hamarosan megújíthatják vagy megvehetik bérletüket!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg



mto2.png

korlatoknelkul.jpg

 

 

POZSGAI ZSOLT  „Szellemúrnő” című színdarabjának bemutatása Magyarország Kormányának támogatásával valósult meg

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2021. október
 

Keresés

Keresés űrlap