fbpx Gratulálunk, Viki! | Békéscsabai Jókai Színház
  2019. április 29., hétfő      20:27

Jelenlegi helyGratulálunk, Viki!


Két napon át a muzsikáé volt a főszerep az utolsó áprilisi hétvégén Várpalotán, a Thury-várban megrendezett Zenés színház az egész világ elnevezésű Országos Művészeti Tehetségkutató Versenyen. A rangos vetélkedésről II. helyezéssel tért haza Kiss Viktória, a békéscsabai Színitanház első éves növendéke.

Közel száz versenyző nevezett az elmúlt években komoly rangot kivívó művészeti versengésre. Az elődöntőből 47 produkció jutott tovább a második napon rendezett fináléba.

A grémiumban elismert művészek kaptak helyet: Szabó Szilvia főszervező, énekművész, az Országos Musical & Operett Kurzus művészeti vezetője, Simon Kornél színművész, Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze, valamint Lőrincz Máté táncos, koreográfus.  

Komoly volt a tét, ám ettől függetlenül nagyon jó hangulatban telt mindkét nap – mondta el kérdésünkre Kiss Viktória, aki a Valahol Európában című musical Talán (Éva dala) produkcióval nyerte el a zsűri szívét és hozta el a felnőtt kategória II. helyezését. Gratulálunk az elismeréshez!

 

 


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg