2018. augusztus 06., hétfő      14:19

Jelenlegi hely

„Húrokról dallamra, dallamról hangokra”


„Húrokról dallamra, dallamról hangokra” címmel Liszi Melinda és Balázs Csongor estje látható augusztus 7-én a Szarvasi Vízi Színház Kedvenceink a víz fölött sorozatában. 
Szarvas egyik specialitása a Körös part, a gyönyörű táj, a természetes díszlet, a másik a műfaji sokszínűség. A nyári játékok idei, nyolcadik évadjában is nemcsak színházi előadások várják a közönséget, hanem verses és zenés esteket is tartanak, kedvencek és szarvasiak is színpadra lépnek. 
Augusztus 7-én, kedden 21 órától Liszi Melinda és Balázs Csongor, a Békéscsabai Jókai Színház művészei szórakoztatják a publikumot. A sokat ígérő címhez – „Húrokról dallamra, dallamról hangokra” – még az „Akusztikus válogatás kedvenc dalokból” alcím társul. A népszerű Kedvenceink a víz fölött sorozat műsoraiba a témát, a partnert általában maguk a művészek választják. Ezúttal Liszi Melinda kérte fel társának Balázs Csongort. Olyan akusztikus összeállítást ígérnek, amely lírai hangulatú, ahol az érzelmeket dalban mondják el. 
Liszi Melinda úgy fogalmazott, akár Táncdalfesztivál II., vagy Made in Hungary is lehetne az est címe, hiszen a hatvanas évek dalait szólaltatják meg, Anyukája korosztályának kedvenc slágereit, amiket otthon gyermekkorában sokat hallott. Balázs Csongor gitáron kíséri a számokat. Többek között Cseh Tamás Csönded vagyok, Rúzsa Magdi Egyszer című dala csendül fel, amit az énekesnőnek írt Presser Gábor. A Margaret Island, a Republic slágereit is hallhatjuk, akárcsak Zorán, Tompos Kátya számait, Dánielfy Gergely Azt mondrad című dalát és Szabó Balázs Bandájának Radnóti feldolgozásait.  
 

h i r d e t é s  

kulisszan834.jpg


 

 
 
                         

 

 

 mto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019. január
 

Keresés

Keresés űrlapGoogle+