fbpx Jubileumi évad – Köszönjük, Magyarország! | Békéscsabai Jókai Színház
  2020. június 11., csütörtök      17:05

Jelenlegi helyJubileumi évad – Köszönjük, Magyarország!


Liszt Ferenc Magyar rapszódiájával és gálaműsorral kezdődik június 12-én 20.30 órakor a X. jubileumi évad a Szarvasi Vízi Színházban. A Körös-parti nyári játékok repertoárja nemcsak az évforduló, hanem a változatos kínálat és a Köszönjük, Magyarország! című rendezvénysorozat miatt is különleges szórakozást ígér közönségének augusztus 22-ig minden este.

A kormányrendelet értelmében, a járványügyi szabályok szigorú betartásával (előzetes regisztráció, korlátozott ültetési rend) zajlanak a jubileumi évad eseményei. A Köszönjük, Magyarország! elnevezésű programsorozat egy hónapon keresztül ingyenes előadásokkal jutalmazza a lakosságot fegyelmezettségéért és a frontvonalban dolgozókat a helytállásukért a világjárvány elleni küzdelemben. A Szarvasi Vízi Színház a 2020-as nyári évad első hónapját a köszönet jegyében állította össze, hogy rávilágítson az egészségügyi dolgozók, orvosok, ápolók, mentősök, rendvédelmi dolgozók, rendőrök, polgárőrök, tanárok, valamint a kultúra területén dolgozók, a művészek megbecsülésére.

Színházi előadások, koncertek, irodalmi és zenés estek, cirkuszi produkciók várják minden este a nagyérdeműt. A Cervinus Teátrum fesztiváljának kínálatában is minden népszerű műfaj megtalálható, a musical, az operett, a vígjáték, a mesedarab. Többek között a Győri Balett Anna Karenina produkcióját láthatja a közönség, Rákász Gergely koncertorgonista és Edvin Marton hegedűművész ajándékkoncertet ad, fellép zenekarával Zalatnay Sarolta, és eljön Szarvasra a Csík zenekar is. Ahogyan évek óta egyetlen nyár, az idei sem múlhat el a Monte Cristo grófja nélkül, amit a Békéscsabai Jókai Színház előadásában tekinthetnek meg a nézők, csakúgy, mint A Megfeszített című rockoperát vagy a My Fair Lady musicalváltozatát. Erich Kästner Két Lottiját a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák társulat, Topolcsányi Laura Aladdin meséjét a Turay Ida Színház előadásában láthatják a gyerekek.  

Szarvas szeretettel várja közönségét a jubileumhoz és a rendkívüli helyzethez méltó programsorozatra!


h i r d e t é s  

kulisszan834.jpgmto2.png

korlatoknelkul.jpg


forradalom-es-szinhaz.png

 

 


h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020. július
 

Keresés

Keresés űrlap